And à l'orange

And à l'orange
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Til sådan en ret med masser af syre og tunge elementer som svesker og æbler skal der bare kogte aspargeskartofler eller andre gode kartofler til.

Kokkens svar
Køkkenteknisk egenskab

Spørgsmål:

Hej, mit navn er Jonas. Jeg er igang med at lave en opgave til eksamen, hvor jeg skal forklare om køkkentekniske egenskaber. Det kan foreksempel være som du har skrevet at fint salt gør skorpen mere sprød, end groft. Ville du kunne forklare hvad det er der sker ?



Svar:
Hej Jonas , det er en opskrift vi har fået , jeg er ikke sikker opå at jeg er enig i den påstand.....
Så er det bedre at tage rasp med krydderurter på f.eks lammekrone , der suger det fedtet og gør det sprødt og afleverer samtidigt smag

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/01-2009 af Opskrifter.dk

And á l'orange med bryststykke alene

Spørgsmål:

Hej Jeg har for nylig smagt en vidunderlig ret på en kinesisk restaurant: andebryst m. appelsinsauce og kinesiske svampe. Din opskrift minder til dels om dette. Har du evt. forsøgt med andebryster i stedet for hele ænder? Hvis det er tilfældet vil jeg meget gerne høre om opskriften. Jeg lover til gengæld at give dig feedback på smagsoplevelsen. Bedste hilsener



Svar:
Det har jeg desværre ikke, men lyder som en god idé til fremtiden.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

16/10-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Boller med rosiner

Vegetar
Proteinrig mad

Margarine smeltes, gær udrøres i mælken, bland det hele sammen, rosiner kommes i. Lad dej...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Citronmarineret laks

Fiskeretter

Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad. Bland marinaden med finthakket forårsløg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkun cordon bleu

Proteinrig mad
Fjerkræ

Skær kalkunbryst i skiver, 1 pr. person. Skær en slids så der dannes en lomme. Fyld me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag