Det overflødige fedt på gåsen fjernes. Vingespidser og gumpen skæres af. Appelsiner og tranebær skylles. Skallen på appelsinerne rives fint, og kødet deles

Julegås a la orange

Julegås a la orange
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

6 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Porreforret

Fiskeretter

Bland creme fraiche, mayonnaise, salt, karry og citronsaft. Skær peberfrugterne og æble...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bær med muskat-zabaione

Vegetar
Fedtfattig mad

Skyl forsigtigt bærrene, og dup dem tørre med køkkenrulle. Pisk æggeblommer og sukker lu...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Syltede æbler

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skær æblerne i kvarte stykker og fjerne kernerne. Kog sukkeret med vand, citron og kanel....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag