Coleslaw

Coleslaw
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Amerikansk

Tilbehør

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Dét går coleslaw godt til

Coleslaw er en amerikansk salat, som går rigtigt godt til hjemmelavet burger. Især til en pulled pork burger er den god. Det er virkelig nemt at lave den, og den smager rigtigt godt! Prøv fx vores opskrift på ovnbagte kødboller med ramsløg, sprøde kartofler og coleslaw eller grillede entrecotes med barbecuekrydderi.


Lav det dagen før

Du kan sagtens lave coleslaw dagen før, du skal bruge det. Hvis du lader kål og gulerødder marinere natten over, får det lige den ekstra spand smag. Men hvis du foretrækker at holde dressing og grøntsager separat, kan du også bare blande det dagen efter og så tilføje rosinerne. Når først coleslawen er blandet, kan det holde sig 3-5 dage i køleskab.

Kokkens svar
coleslaw

Spørgsmål:

hej, kan denne ret laves dagen i forvejen? eller skal det være samme dag? bruges der ikke også ananas i?



Svar:
Ja - du kan godt lave retten dagen i forvejen.
Der er mange måde at lave råkost på, og ananas vil også være godt sammen med hvidkål og rosiner, men det er ikke meningen i denne opskrift.
Det er det sjove ved at lave mad - at man kan lave opskrifterne om, så de passer til familien og ens egen smag :-)

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

22/05-2008 af Opskrifter.dk

coleslaw

Spørgsmål:

Er det ikke alt, alt, alt for lidt dressing? Med venlig hilsen



Svar:
Hej
Nej det skal ikke "Sejle" rundt i dressingen , men vil du bruge lidt mere så er det ok.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

Rødbeder

Spørgsmål:

Jeg kan ikke finde opskrift med rødbeder



Svar:
Syltning:
1 kg rødbeder
Lage af:
½ liter eddike
200 g sukker
evt. 1 spsk. konserveringsmiddel

Rødbederne vaskes, men der må ikke skæres i dem. De koges møre i let saltet vand (ca.30-50 min.efter hvor store de er), hvorefter de afkøles. Når de er helt kolde, skæres toppen og rodspidsen af, skrællen gnides af rødbederne , skæres i skiver og lægges lagvis i helt rene glas (kan skylles med atamon)
En lage af sukker og eddike koges, skummes, og tilsættes evt. konserveringsmiddel (er ikke nødvendigt hvis de står køligt og ikke skal opbevares meget længe) og hældes over rødbederne. Lagen skal dække helt. Glasset lukkes med et tætsluttende låg.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

22/09-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Minestronesuppe

Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du minestronesuppeSkær baconen i tern og svits det i en gryde. Skær løget i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fiskebøf med kartoffel-sellerimos og rosenkålssalat

Stærk mad
Fiskeretter

Fiskebøf Fisken hakkes fint med en stor kniv - foodprocessoren går også an, men pas på fi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Engelsk søsterkage

Vegetar
Fedtfattig mad

Forvarm ovnen til 175°C. Bland smør og sukker godt sammen. Pisk æggene og rør dem i dej...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag