Vegetarisk Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 49 calories 49.97 carb 15.985 fat 2.225 fiber 4.7575 protein 1.33625 fat 43.035 sugar

Video: Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Amerikansk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Det går coleslaw godt til

En hjemmelavet coleslaw er noget, du ikke skal snyde dig selv for. En bonus ved selv at lave coleslaw er, at du kan kontrollere ingrediensernes kvalitet, holde det sundt og selv justere, hvor cremet den skal være. 


Coleslaw er en amerikansk salat, som går rigtigt godt til hjemmelavet burger. Vi har flere opskrifter på saftige burgere, men vi anbefaler, at du tager et kig på disse chilimarinerede svinekødsburgere eller denne klassiske cheeseburger. Er du mere til kylling, så skal du helt sikkert gå efter denne burger.


Lav det dagen før

Du kan sagtens lave coleslaw dagen før, du skal bruge det. Hvis du lader kål og gulerødder marinere natten over, får det ekstra smag. Når først coleslawen er blandet, kan det holde sig 3-5 dage i køleskab.

Kokkens svar
coleslaw

Spørgsmål:

hej, kan denne ret laves dagen i forvejen? eller skal det være samme dag? bruges der ikke også ananas i?



Svar:
Ja - du kan godt lave retten dagen i forvejen.
Der er mange måde at lave råkost på, og ananas vil også være godt sammen med hvidkål og rosiner, men det er ikke meningen i denne opskrift.
Det er det sjove ved at lave mad - at man kan lave opskrifterne om, så de passer til familien og ens egen smag :-)

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

22/05-2008 af Opskrifter.dk

coleslaw

Spørgsmål:

Er det ikke alt, alt, alt for lidt dressing? Med venlig hilsen



Svar:
Hej
Nej det skal ikke "Sejle" rundt i dressingen , men vil du bruge lidt mere så er det ok.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

17/02-2008 af Opskrifter.dk

Rødbeder

Spørgsmål:

Jeg kan ikke finde opskrift med rødbeder



Svar:
Syltning:
1 kg rødbeder
Lage af:
½ liter eddike
200 g sukker
evt. 1 spsk. konserveringsmiddel

Rødbederne vaskes, men der må ikke skæres i dem. De koges møre i let saltet vand (ca.30-50 min.efter hvor store de er), hvorefter de afkøles. Når de er helt kolde, skæres toppen og rodspidsen af, skrællen gnides af rødbederne , skæres i skiver og lægges lagvis i helt rene glas (kan skylles med atamon)
En lage af sukker og eddike koges, skummes, og tilsættes evt. konserveringsmiddel (er ikke nødvendigt hvis de står køligt og ikke skal opbevares meget længe) og hældes over rødbederne. Lagen skal dække helt. Glasset lukkes med et tætsluttende låg.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

22/09-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Risotto med broccoli og porre

Proteinrig mad
Fjerkræ

Hak porren. Del broccolien i buketter. Blanchér begge dele i letsaltet vand i 1 min. Hæld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5105
Opskrift

Terrine med kyllingelever

Proteinrig mad
Kødretter
Fjerkræ

Hak svinekæber og spæk fint i en maskine eller få slagteren til det. Puds leverne af og ha...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3507
Opskrift

Rabarbercrumble

Vegetar

Sådan laver du rabarbercrumble Bland rabarberne med halvdelen af sukkeret, og fordel dem i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2700

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag