Video: Kyllingeburger
Kyllinge burger med karry ingefær dressingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
8 stk Bacon
-
4 stk Burgerbolle
-
0 Havsalt
-
0 Peber
Salat
-
8 stk Icebergsalat blade
-
8 stk Løgringe
-
3 stk Tomat
Dressing
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 deciliter Mayonnaise
-
1 stk Syltet ingefær
-
1 tsk Karry
Kyllingeburger
Skær kyllinge brystet næsten igennem på den flade led, så det kan foldes ud og blive dobbelt så stort men halv så tykt. Det forkorter stegetiden.
Steg kyllingebrystet på begge sider i ca. 5 minutter til det er gennemstegt og kødsaften er klar.
Steg bacon i ovnen eller på panden til de er gyldne og sprøde.
Varm bollerne i ovnen eller i brødrister. Tomater og løg skæres i skiver og iceberg salat bladene gøres klar.
Sauce til din kyllingeburger
Brug en god mayonaise fra glas (fx Hellmans) eller lav den selv.
Hak en kugle syltet ingefær i bittesmå tern, ibland det mayonaisen og cremefraichen. Tag ca. en spiseskefuld af siruppen som de syltede ingefær ligger i og bland efter smag . Tilsæt karry og smag til med salt og peber.
Smør burgerbollerne med saucen og læg salat, tomat og løgringe i.
Krydr kyllingefileterne med salt og peber og læg i bollen og top med saucen og bacon.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøntsagscurry
Knus hvidløg og ingefær i en morter. Bland alle ingredienser undtagen grøntsagerne, salt o...
Sprøde grøntsagsruller
Tortillaerne varmes efter anvisning på emballagen. Smør 1 spsk flødeost på hver tortill...
Jul - Andebryststeg med æbler og portvin
Krydr andebryststegen med salt og peber. Sæt andebryststegen i ovnen ved 150 °C i 90 mi...