Video: Jordskokkesuppe med ristet bacon
Jordskokkesuppe med ristet baconKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
300 gram Jordskok
-
200 gram Hakket løg
-
250 gram Kartofler i tern
-
2 spsk Olivenolie
-
8 deciliter Hønsebouillon
-
1 tsk Revet muskatnød
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Citronsaft
Tilbehør
-
200 gram Bacon i tern
Jordskokkesuppe
Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove tern. Løg skal ligeledes skrælles og skæres i tern.
Svits grøntsagerne i olivenolien i en tykbundet gryde og tilsæt derefter hønsebouillon. Lad det simre under låg i 20 min.
Nu tilsættes piskefløde og revet muskat og blandingen simrer i yderligere 5 min.
Suppen blendes og smages til med citronsaft, salt og peber.
Nu skal bacon ristes på en pande til det er sprødt. Herefter kan den lækre jordskokkesuppe med ristet bacon serveres.
Velbekommen!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fiskefrikadeller med dild
Fiskefrikadeller med dildStart med at rør fiskefarsen sammen med æg, løg, dil, salt og peb...
Hvidløgssmør
Hvidløgssmør Start med at find en god stor anretningsskål, som smøren kan være i, uden at...
Kaviarsnitter
Rør cremefraichen og fløden sammen. Skær baguetten i tynde skiver. Skyl purløg og snit det...