Video: Krydret leverpostej
Krydret leverpostejKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
15
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
250 gram Svinelever
-
250 gram Svinespæk
-
2 spsk Smør
-
3 spsk Hvedemel
-
2.5 deciliter Skummetmælk
-
1 stk Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Worcestershire sauce
-
2 spsk HP sauce
-
2 tsk Sojasauce
-
1 stk Løg
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 tsk Paprika
-
0.25 tsk Stødt allehånde
-
2 stk Æg
Hak lever og spæk fint og hæld blandingen i en skål. Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Spæd til med mælk og bouillonterning og kog opbagningen godt igennem under omrøring. Rør kryddersaucer, revet løg og krydderier i. Tag gryden af varmen, rør leverblandingen i og tilsidst de sammenpiskede æg. Hæld postejen i forme og bag dem i ca. 1 time ved 175°C (postejerne kan også fryses rå og derefter bages i fem kvarter ved 175°C).
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Creme brulée med abrikoser og hindbær
Flæk abrikoserne og læg dem i et ildfast fad. Drys med sukker, flæk vanillestangen og læg...
Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce
Pil rejerne. Placér rejeskallerne i en middelstor gryde. Tilsæt vand og en anelse salt. Br...
Kalv kogt i hvidvin
Pil og hak løg og hvidløg. Skær kalvekødet i tern Svits kalvekødet i olivenolie, kr...