Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Tilbehør
20 minutter
1 timer 0 minutter
15
Fremgangsmåde:
Hak lever og spæk fint og hæld blandingen i en skål.
Smelt smørret i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Spæd til med mælk og bouillonterning og kog opbagningen godt igennem under omrøring.
Rør kryddersaucer, revet løg og krydderier i. Tag gryden af varmen, rør leverblandingen i og tilsidst de sammenpiskede æg.
Hæld postejen i forme og bag dem i ca. 1 time ved 175°C (postejerne kan også fryses rå og derefter bages i fem kvarter ved 175°C).
Antal personer: 6
250 gram Svinelever
250 gram Svinespæk
2 spsk Smør
3 spsk Hvedemel
2.5 deciliter Skummetmælk
1 stk Grøntsagsbouillon
2 spsk Worcestershire sauce
2 spsk HP sauce
2 tsk Sojasauce
1 stk Løg
1 tsk Køkkensalt
0.5 tsk Peber
1 tsk Paprika
0.3 tsk Stødt allehånde
2 stk Æg