Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1748 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Feta dressing

Vegetar
Vegansk Mad

Hæld smuldret feta, vand, hvidløg og olivenolie i en blender. Blend ganske kort.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 815
Opskrift

Chili- og hvidløgsrejer

Stærk mad
Fiskeretter

Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde. Halver chilierne og fjern frøen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2916
Opskrift

Jordbærkage

Vegetar

Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad. Genoise (dej): Smelt smørret...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 786

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag