Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 17 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Mojito

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Sådan laver du en Mojito I et højt tyndt glas lægges mynten (brug en gaffel) så den dækker...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2730
Opskrift

Julekage med kirsebær

Vegetar

Julekage med kirsebær Forvarm ovnen til 150 grader. Beklæd en brødform med bagepapir.Pisk...

  4
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
views : 1755
Opskrift

Skærising bagt i bananblad

Fiskeretter

Denne ret er mest spændende og autentisk, hvis den serveres i grønne bananblade. Spørg din...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2282

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag