Efterår Hovedret
Nutrition facts: 332 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sursød sauce

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Alle ingredienserne røres sammen og varmes godt igennem. Velegnet som tilbehør til f.eks....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 614
Opskrift

Sellerilasagne

Vegetar
Stærk mad

Skær sellerien i 1/2 cm tykke skiver. Blancher selleriskiverne i letsaltet vand ca. 3 min....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 635
Opskrift

Kold kartoffelsalat

Vegetar

En sommerfavorit - kold kartoffelsalat Den kolde kartoffelsalat er en klassiker ved enhver...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 261

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag