Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 308 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laks med teriyaki sauce

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Fileterne skylles og marineres i teriyaki saucen i 1 time. Steges i ovnen i ca. 20 min.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3541
Opskrift

Spaghetti med kyllingekødboller

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Spaghetti med kyllingekødboller Start med at hakke hvidløgene og salviebladene fint. Rør...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 511
Opskrift

Tærte med ovntørrede tomater, gedeost og sorte oliven

Vegetar
Proteinrig mad

Forvarm ovnen til 160°C. Beklæd en bageplade med bagepapir, pensl bagepapiret med lidt oli...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2232

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag