Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1748 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Speltboller

Vegetar

Sådan laver du SpeltbollerAften: Rør vand og speltmel med saltet og ca. 5 g gær, og stil d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 361
Opskrift

Boller med skinke, ost og purløg

Proteinrig mad
Kødretter

Gæren røres ud i vandet og smør,ost, skinke purløg og salt tilsættes. Hvedemelen æltes i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1929
Opskrift

Tærte med æble og rabarber

Vegetar
Proteinrig mad

Ælt blødt smør, mel, sukker, bagepulver og æg sammen. Rul 2/3 del af dejen ud og læg den u...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 704

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag