Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 17 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Dildsauce

Vegetar

Bland mayonnaise og creme fraiche. Tilsæt hakkede forårsløg, persille samt dild. Rør godt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3986
Opskrift

Æggekage med tun

Proteinrig mad
Fiskeretter

Pisk Æg, mælk, vand og basilikum let sammen. Skær løget i terning og tomaterne i kvarte....

  0
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
views : 7387
Opskrift

Bøf Bourgogne 1

Kødretter

1. Skær løg og hvidløg skiver, og svits dem i en spsk. olie, til de er gyldne. 2. Tag løg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4050

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag