Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 17 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laksetærte med porre og spinat

Stærk mad
Proteinrig mad
Fiskeretter

Fremgangsmåde Rør mel og margarine sammen til en ensartet dej med en lille smule salt. L...

views : 8719
Opskrift

Saftbudding

Proteinrig mad
Fedtfattig mad

SaftbuddingSæt husblas i blød i koldt vand i 5 - 10 minutter. Æggehviderne piskes let og s...

views : 5008
Opskrift

3-Cheese Chicken Cacciatore Manicotti

Vegetar
Kødretter
Fjerkræ

3-Cheese Chicken Cacciatore ManicottiForvarm ovnen til 180 grader. Spray en 13x9 cm bradep...

views : 4724

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag