Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1257.4 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 Hours45 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ovnbagt havtaske

Fiskeretter

Tænd ovnen på 220°C. Skær kartoflerne i skiver. Steg kartofler og skalotteløg i en sto...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2641
Opskrift

Frugtsalat med mandeltuilles

Vegetar

FrugterRengør og skær jordbær, hindbær, appelsin, æble og kiwi i skiver.MarinadeFinhak myn...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 574
Opskrift

Mangolassi

Vegetar
Fedtfattig mad

Skør kødet fra stenen og skær skrællen af. Blend alt.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 566

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag