Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker
Rosmarinbraiserede lammeskankerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 45 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Lammeskank
-
2 spsk Olivenolie
-
2 stk Løg
-
3 stk Gulerod
-
10 stk Hvidløgs fed
-
75 cl Rødvin
-
1 dåse Flåede tomater
-
3.5 deciliter Hønsebouillon
-
3.5 deciliter Oksebouillon
-
5 tsk Frisk rosmarin
-
2 tsk Frisk timian
Strø lammeskankerne med salt og peber efter smag. Opvarm olien i en stor stegegryde over middelhøj varme. Brun skankerne i hold. Læg de brunede skanker over på en tallerken eller et fad. Tilsæt hakkede løg, gulerod i skiver samt presset hvidløg og svits det i 10 min. Rør vin, flåede tomater og bouillon i. Krydr med rosmarin og timian. Læg skankerne tilbage i gryden og bring den i kog. Skru ned til middelhøj varme, læg låg på og lad det simre til kødet er mørt, ca. 2 timer. Fjern låget og lad det simre i yderligere 20 min. Læg lammeskankerne over på et ildfast fad, som stilles i ovnen ved lav varme. Lad væden i gryden koge ind i ca. 15 min. Servér skankerne med saucen over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks med teriyaki sauce
Fileterne skylles og marineres i teriyaki saucen i 1 time. Steges i ovnen i ca. 20 min.
Spaghetti med kyllingekødboller
Spaghetti med kyllingekødboller Start med at hakke hvidløgene og salviebladene fint. Rør...
Tærte med ovntørrede tomater, gedeost og sorte oliven
Forvarm ovnen til 160°C. Beklæd en bageplade med bagepapir, pensl bagepapiret med lidt oli...