Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 17 calories 16.68 carb 21.456666666667 fat 5.9333333333333 fiber 15.255 protein 2.9991833333333 fat 2.09 sugar

Video: Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker

Rosmarinbraiserede lammeskanker
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Minestrone

Kødretter

MinestroneVarm en stor gryde op og kom olivenolie i. Skinken skæres i små tern og lægges t...

views : 2796
Opskrift

Lynstegt hummer med sauce

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Hak hummeren i stykker og fjern skallerne. Skær hummerkødet i mundrette bidder. Lav en mar...

views : 3966
Opskrift

Melonsalat

Melonsalat Skær skrællen af melonen, og fjern kernerne. Skær melonen i tern. Sky...

views : 1825

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag