Video: Bagels med sesamdrys
Bagels med sesamdrysKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
30 gram Smør
-
5 deciliter Letmælk
-
1 pakke Gær
-
2 tsk Køkkensalt
-
2 spsk Honning
-
800 gram Hvedemel
-
1 stk Æg
-
50 gram Sesamfrø
-
4 deciliter Vand
-
2 spsk Køkkensalt
Smelt smørret langsomt i kasserollen og tilsæt mælken, det skal kun blive lunt.
Ca. 37 grader, det vil sige at du skal kunne stikke en finger i mælken uden af brænde dig.
Rør resten af melet i.
Drys mel på bordet.
Hæld dejen ud på bordet og ælt den godt igennem med hænderne.
Kom dejen tilbage i skålen og lad den stå og hæve et lunt sted i en ½ time.
Hæld vand og salt i gryden, stil den på kogepladen og tænd på det højeste blus.
Drys igen mel på bordet.
Hæld dejen ud på bordet og del den i 15 lige store stykker.
Rul dem ud i 20 cm lange pølser og lav ringe af dem.
Enderne skal presses godt sammen.
Skru ned på halvt blus, når vandet koger.
Kom 3 ringe i vandet ad gangen og kog dem i 2 minutter.
Tag dem op med en hulske, lad dem dryppe af og læg dem derefter på pladen med bagepapir
Pisk ægget sammen med en gaffel og brug det til at pensle med.
Drys med sesamfrø og bag i oven i 15-20 minutter ved 220 grader.
Læg dine bagels på en rist med et viskestykke over, til de er kølet lidt af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Olivada
Placér oliven og hvidløg i en blender. Tilsæt olivenolie i en jævn strøm, mens der blendes...
Kylling med cremet champignonsauce
Sådan laver Kylling med cremet champignonsauce Smelt smørret i en stor pande. Krydr kyllin...
Champignonsuppe
ChampignonsuppeDe rensede champignons (alternativt kan du også bruge kantareller, helst fr...