Video: Kolibri kage
Kolibri kageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
7.5 deciliter Hvedemel
-
5 deciliter Sukker
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Bordsalt
-
3 deciliter Rapsolie
-
3 stk Pasteuriseret æg
-
250 gram Ananas på dåse
-
2 stk Banan
-
2 deciliter Valnød
-
250 gram Flødeost 60+
-
125 gram Smør
-
500 gram Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
Forvarm ovnen til 175°C.
Smør to kageforme og drys dem med lidt mel.
Si mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Bland olie, æg, knust ananas, most banan og hakkede valnødder i en stor skål.
Tilsæt melblandingen og bland det godt med hænderne.
Hæld dejen i de klargjorte forme og bag dem i ovnen i 1 time, eller til en tandstikker indsat i midten af kagerne kommer ren ud.
Fjern herefter kagerne fra ovnen og lad dem køle af på en rist.
Tilbered glasuren ved at røre flødeost, blødgjort smør, sukker og vaniljesukker sammen.
Fordel glasuren på toppen og siderne af kagerne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksehakkebøffer med tomatraita
Finhak laksen i en blender. Tilsæt alle øvrige ingredienser til farsen og blend til en jæv...
Grillet kyllingebryst med parmaskinke og basilikum
OBS: Hvis man ønsker det, kan man marinere kyllingekødet i et par timer før tilberedningen...
Andersens Jambalaya
Kødet skæres i tern. Ingredienserne til krydderiblandingen blandes i en skål. Tilsæt olie,...