Video: Glaserede druer
Glaserede druerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
3
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Vindrue
-
0.5 deciliter Pasteuriseret æggehvide
-
2.5 deciliter Flormelis
Del druerne i mindre klaser. Pensl druerne med pasteuriseret æggehvide. Læg de penslede klaser på en bageplade beklædt med bagepapir og drys dem med flormelis. Vend klaserne, så sukkeret bliver jævnt fordelt. Ryst overskydende flormelis af. Lad druerne tørre ved stuetemperatur i to timer. Drueklaserne kan bruges som bordudsmykning eller som juleknas (eller begge dele).
Spørgsmål:
jag bara undrar vad pastöriserad är för någonting. jag vet inte det. //elin
Svar:
Hej , typiskt något man andvänder i Danmark ( pga salmonella risken ) Äggene är behandlade precis som mjölk
Mvh Tomas
recept.se
09/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet jordskokkesuppe med ristet bacon
Cremet jordskokkesuppe med ristet baconSkræl alle grøntsagerne og skær dem i grove stykker...
Bøffer med skimmeloste-panering og rødvinssauce
Smelt 1/4 af smørret på en pande. Tilsæt hakket hvidløg, hakket skalotteløg og hakket timi...
Lækker tomatsuppe
-Dagen før: Hvide bønner skal skylles og ligge i blød i 8-12 timer. Inden de bruges i den...