Video: Glaserede druer
Glaserede druerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Vindrue
-
0.5 deciliter Pasteuriseret æggehvide
-
2.5 deciliter Flormelis
Del druerne i mindre klaser.
Pensl druerne med pasteuriseret æggehvide.
Læg de penslede klaser på en bageplade beklædt med bagepapir og drys dem med flormelis.
Vend klaserne, så sukkeret bliver jævnt fordelt.
Ryst overskydende flormelis af.
Lad druerne tørre ved stuetemperatur i to timer.
Drueklaserne kan bruges som bordudsmykning eller som juleknas (eller begge dele).
Spørgsmål:
jag bara undrar vad pastöriserad är för någonting. jag vet inte det. //elin
Svar:
Hej , typiskt något man andvänder i Danmark ( pga salmonella risken ) Äggene är behandlade precis som mjölk
Mvh Tomas
recept.se
09/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Klassisk jambalaya
Klassisk jambalayaKalkunkødet skæres i tern. Ingredienserne til krydderiblandingen blandes...
Pasta all'amatriciana
Hak løg, gulerod og selleri og steg det i en gryde. Tilsæt tomat og chili og lad det simre...
Lagkagebunde
LagkagebundeBland æg og sukker i en skål. Pisk det sammen til det bliver lyst og får en lu...