Video: Indonesisk kylling
Indonesisk kyllingKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingefilet
-
3 spsk Olivenolie
-
1 stk Finthakket løg
-
2 fed Finthakket hvidløg
-
2.5 cm Hakket ingefær
-
3 spsk Peanut butter
-
2.3 spsk Varmt vand
-
2 spsk Sød chilisauce
-
1 stk Finthakket chili
-
1 tsk Brun farin
-
4 Kokosmælk
-
0 Salt
Sådan laver du indonesisk kylling
Kyllingekød, løg, hvidløg og ingefær svitses i olien.
Peaunutbutter røres ud i vand og tilsættes sammen med chilisauce, chili, farin og kokosmælk.
Retten bringes i kog og simrer i 20 min.
Smages til med salt.
Serveres med basmatiris, peanuts, rosiner, kokoschips og evt en grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sunde aroniakugler
Sunde aroniakuglerAlle ingredienser kommes i en blender.Massen æltes til kugler i snackstø...
Oliventapenade
OliventapenadeSkær skallen af citronen og pres saften af den.Blend hvidløg med citronskal...
Kyllingelår i øl
Kyllingelår i ølSteg kyllingelår på panden, med paprika, salt, peber og løgpulver, til de...