Video: Rødspætte i bacon med asparges
Rødspætte i bacon med aspargesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
10 stk Grøn asparges
-
800 gram Rødspættefilet
-
1 pakke Bacon
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
50 gram Smør
-
3 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Skalotteløg
-
0 Olie
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
0 Dild
Rødspættefilet: Skyl aspargesne, skær det nederste hvide stykke væk og skær dem i passende stykker, så de passer til fileterne. Brug helst grønne asparges. Rul 3-5 stykker asparges ind i hver filet (gem lidt til bunden) og sno et stykke bacon om hver rulle. Krydr med lidt salt og peber og steg dem i smør på en varm pande indtil baconet bliver gyldent på alle sider. Bund af peberfrugt: Skær peberfrugterne i strimler, resterende asparges i skrå stykker og hak løget. Det hele svitses i lidt olie i en gryde i 2-3 min. og krydres med salt og peber. Retten garneres med dild kviste.
Servér med ovnbagte kartofler og grøn salat.
Spørgsmål:
Hvad spiser man til denne ret?
Svar:
Hej Jeg ville servere små kartoferl til og en frisk dressing af græsk yoghurt og kryddeurter ( måske bare dild og purløg) i yoghurten kan du komme lidt fint ternet æbletern og lidt hakkede cornichons
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/03-2012 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolade cupcakes med banan
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver sammen...
Yoghurtkage med marmelade
Pisk æg sammen med sukker, yoghurt, mel og vanillesukker. Hæld blandingen i en smurt form...
Kalkunfrikadeller med gulerødder og persille
Riv grøntsagerne og pres hvidløget. Bland alle ingredienserne sammen og lad farsen træ...