Vinter Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 226 calories 34.57 carb 26.26 fat 8.95 fiber 23.6075 protein 13.56775 fat 3.64 sugar

Video: Traditionel gullasch

Traditionel gullasch

Traditionel gullasch

Traditionel gullasch
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Andet

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Ameya deshpande   Følg

Opskrift fra d. 17/09-2025

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Tips til retten:


Vil du have den mest smagfulde gullash, så brug kød som oksebov, tykkam eller skank de bliver super møre, når retten simrer længe.


Steg altid paprika og tomatpuré kort af, inden du tilsætter væsken, for at få den karakteristiske dybe smag. Husk, at jo længere tid retten får lov at simre, jo mere intens og fyldig bliver saucen, og kødet bliver helt mørt.


Vil du prøve andre simreretter, kan du lave en klassisk boeuf bourguignon med rødvin og bacon eller en cremet mørbradgryde til hverdagsforkælelse.


Gullash smager desuden næsten endnu bedre dagen efter og kan fryses ned til nem aftensmad.


For en rundere sauce kan du røre lidt creme fraiche eller fløde i lige inden servering.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Farseret svinemørbrad

Proteinrig mad
Kødretter

Mørbraden befries for sener og hinder. Mørbraden flækkes halvt igennem. Det hakkede kød me...

views : 4944
Opskrift

Ørred som ruller

Proteinrig mad
Fiskeretter

Hak 100 g. ørred fint og bland med smøreost, creme fraiche, purløg, rogn,citronsaft, salt...

views : 3690
Opskrift

Blåbærtærte med marcipan

Vegetar

Blåbærtærte med marcipanMørdej:Kom marcipan og salt i en røremaskine og rør, indtil marcip...

views : 3408

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag