Video: Pasta med savoykål
Pasta med savoykålKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
0.5 spsk Olivenolie
-
200 gram Bacon
-
2 stk Hvidløgs fed
-
4 spsk Pinjekerner
-
1 stk Savoykål
-
1 stk Frisk Mozzarella
-
5 spsk Revet parmesan
-
200 gram Frisk pasta
-
4 kvist Frisk basilikum
Hæld olivenolien på en varm pande.
Steg bacon til den er sprød.
Hak hvidløg og hæld på panden.
Tilsæt derefter pinjekernerne.
Skær de grønneste blade af savojkålen i strimler og kom dem på panden.
Når kålen er blød, tages blandingen af panden og hældes i en skål.
Skær mozzarellaen i små stykker og bland dem i den varme ret.
Tilsæt derefter parmesanosten.
Kog den friske pasta al dente.
Vend den færdige pasta sammen med kålblandingen.
Pynt med Legro® basilikumblade.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pizza Calzone med parmaskinke
Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt salt, olie og mel. Ælt dejen godt og stil den til...
Mangosalat med kylling
Kog kyllingebrystet. Pil mangoerne og udsten dem. Skær kyllingen ud i små terninger, mens...
Bondeomelet med bacon
Pisk æg og fløde sammen.Tilsæt salt og peber. Rist baconskiverne på en pande.Rist kartoffe...