Video: Hvide asparges med rejer
Hvide asparges med rejerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
0
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
28 stk Hvid asparges
-
300 gram Rejer
-
2 stk Æggeblomme
-
3 deciliter Rapsolie
-
1 stk Citron
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Salt
-
1 pose Frisk dild
Hvide asparges med rejer
Start med at tage æggeblommerne ud af køleskabet, så den har stuetemperatur, når den skal bruges til mayonaisen.
Gå herefter videre med dine asparges. Knæk enderne af dem og skræl dem.
Fat en skål, og skyld nu citronen, og riv derefter citronskal ned i skålen. Herefter klemmer du halvdelen af citronens saft ned i. Nu piskes også æggeblommerne i, mens du tilsætter olien langsomt og gradvist. Tilsæt salt og peber efter smag.
Tag en gryde, hvor aspargesne kan ligge udstrakt, og kom 1 cm vand i bunden af den, og få det til at koge. Kom nu dine asparges i, og kog dem i ca. 5 minutters tid. Når tiden er gået, lægges de på en tallerken med et stykke papir under neden eventuelt, så det kan suge vandet. Put nu aspargesne over på et fat eller andet, hvor du lægger rejerne oven på og klemmer den sidste halvdel citronsaft ud over.
Server med den rørte mayonaise og og drys dilden ud over og nyd din dejlige ret.
Velbekomme!
Hvide asparges med rejer er en oplagt forret til sommersæsonen.
Men hvis du står og mangler et godt bud på, hvad hovedretten kunne bestå af, vil vi let og elegant nævne den dejlige ret pandegrillet sværdfisk eller gammeldags kartoffelsalat med grillede nakkekoteletter med chorizobarbequesauce til. Så går man ikke galt i byen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æblekagetærte
Æblerne skrælles, kernehuset fjernes og æblerne skæres i mindre stykker. Smør et tærtefad...
Almindeligt Rugbrød
Kom surdej, rug- og hvedekerner i vandet. Lad det gære natten over indtil kernerne er blød...
Pasta med bacon og ost
Pastaen sættes til kogning og i mens skæres bacon og evt løg i tern. Disse steges på pan...