Video: Pandegrillet sværdfisk
Pandegrillet sværdfiskKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
8
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Sværdfisk
-
4 stk Rød peberfrugt
-
20 ml Olie
-
16 stk Basilikumblade
-
40 deciliter Pinjekerner
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Peber
-
300 gram Basmatiris
Skær sværdfisken i fileter á ca. 175 gr.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Fjern stilk og kerner fra peberfrugterne og skær dem i ca. 2 cm tykke skiver.
Steg sværdfisk på en grillpande ved stærk varme (ca. 1 minutter på hver side for hver cm filet).
Peberfrugterne lægges på panden 2-3 minutter før sværdfisken er færdig.
Basilikum og pinjekerner kommes på ca. 30 sekunder før sværdfisken er færdigstegt.
Peberfrugt og pinjekerner røres jævnligt rundt uden at ødelægge fisken.
Det hele smages til med salt og peber og serveres straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad med dijonsennep og timian
Sæt en bradepande nederst i ovnen. Opvarm ovnen til 230°C.Del hver mørbrad på langs, men u...
Vegetarlasagne
Vegetarlasagne Olien varmes, løg svitses og revet gulerod tilsættes. Tofuen smuldres i sty...
Schnitzel Napoli
Schnitzlerne trykkes med håndroden og krydres med salt og peber, og steges ca.1½ min på hv...