Video: Pandegrillet sværdfisk
Pandegrillet sværdfiskKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
8
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Sværdfisk
-
4 stk Rød peberfrugt
-
20 ml Olie
-
16 stk Basilikumblade
-
40 deciliter Pinjekerner
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Peber
-
300 gram Basmatiris
Skær sværdfisken i fileter á ca. 175 gr.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Fjern stilk og kerner fra peberfrugterne og skær dem i ca. 2 cm tykke skiver.
Steg sværdfisk på en grillpande ved stærk varme (ca. 1 minutter på hver side for hver cm filet).
Peberfrugterne lægges på panden 2-3 minutter før sværdfisken er færdig.
Basilikum og pinjekerner kommes på ca. 30 sekunder før sværdfisken er færdigstegt.
Peberfrugt og pinjekerner røres jævnligt rundt uden at ødelægge fisken.
Det hele smages til med salt og peber og serveres straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grønne chilier med fyld af røget laks og dild
Brug engangshandsker når du håndterer chilierne. Åbn chilierne på langs og fjern frø og fr...
Læskende frugtsmoothie
Blend alle ingredienserne i en blender til de udgør en glat, drikbar masse. Hæld op i høje...
Jule-oksemørbrad
Mørbraden gnides med hvidløgspulver, salt og peber. Baconen skæres i små stykker. Baconen...