Video: Risotto kugler
Risotto kuglerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Risottoris
-
1 deciliter Hvedemel
-
4 deciliter Rasp
-
1 tsk Salt
-
2 stk Æg
-
1 liter Olie
-
1 tsk Peber
Risottokugler
Risottorisen skal være færdiglavet, inden du starter på denne opskrift - så hvis man har rester fra en gang risotto, er det perfekt.
Start med at varm olien op i en gryde til ca. 170 grader.
Tag nu 3 dybe tallerkener og placer henholdvis mel med lidt salt i den første, sammenpiskede æg i den næste og i den sidste putter du raspen i.
Herefter former du risottoen til mindre kugler.
Hver og en af disse rulles først i mel, så æg og til sidst rasp.
Når det er gjort, er de klar til at blive fritteret i den varme olie.
Læg dem i gryden og tag dem op, når de er flotte og brune.
Svarer typisk til 5 minutter. Efter frittering lægges kuglerne på et stykke køkkenrulle.
Hjerteligt velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnstegte asparges med parmaskinke
Læg parmaskinkeskiverne i forlængelse af hinanden. Skræl aspargesene. Knæk den nederste de...
Lammekølle med rodfrugter
Sådan laver du lammekølle med rodfrugter Persillen hakkes og blandes med presset hvidløg,...
Æble- og valnøddekage
Æble- og valnøddekageForvarm ovnen til 175 grader. Smør en kageform.Pisk blødgjort smør og...