Video: Lun æblekage
Lun æblekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
1 kg Æbler
-
150 gram Valnød
-
200 gram Sukker
-
200 gram Hvedemel
-
4 stk Æg
-
2 tsk Bagepulver
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
100 gram Smør
Skyl æblerne (gem 1 æble til pynt), tag kernehuset ud og skær dem i grove tern.
Kør valnødderne til mel i en blender.
Smelt smør i en lille gryde, Bland sukker, mel, bagepulver og valnøddemel i en skål
Tilsæt æg og smør og pisk det til en lind masse.
Tag en springform på 25 cm.
Smør den med lidt smør og drys den med sukker.
Vend æble ternene i dejen og hæld den i springformen.
Sæt æblekagen i en 175 c forvarmet oven i 50 minutter.
Anretning:
Kagen afkøles lidt og serveres med letpisket flødeskum, samt et par friske skårne æblebåde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødløgskompot med bær
Sauter 3 rødløg skåret i både i 1 spsk. olivenolie til de er blevet godt bløde. Tilsæt 2 s...
Hvedeboller
Forvarm ovnen på 220°c (varmluft 200°c).Gæren opløses i det tempererede vand. Alle ingredi...
Spicy mama
Begynd med at optø skaldyrene, hvis frosne benyttes. Rejerne og muslingerne skal af med de...