Video: Kylling i stegeso med rodfrugter
Kylling i stegeso med rodfrugterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 tsk Hel kylling
-
1 kg Nye kartofler
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Løg
-
1 stk Porre
-
1 stk Citron
-
0.5 liter Hvidvin
-
1 spsk Salt
-
1 spsk Peber
-
4 fed Hvidløg
-
4 kvist Frisk timian
-
3 deciliter Hønsebouillon
-
250 gram Rå rødbede
-
0 Persillerod
Kylling i stegeso med rodfrugter
- Stegesoen lægges i blød i koldt vand, indtil den skal bruges.
- Kyllingen krydres grundigt med salt og peber både indvendigt og udvendigt. Persillerod puttes ind i kyllingen.
- Gulerødder og rødbeder skrælles og skæres i tykke skiver. Løg og porrer skæres også i tykke skiver. Det hele kommes ned i stegesoen.
- Skræl evt. kartoflerne og læg dem i stegesoen.
- Læg kyllingen over i stegesoen og riv derefter citronskal over hele stegesoen. Tilsæt derefter timian og knust hvidløg.
- Hæld først hønsebouillon og hvidvin over i stegesoen. Læg derefter låg på stegesoen.
- Tænd ovnen på 200 grader og lad den stege i 1,5 time.
- Skær kyllingen i stykker.
Du er nu klar til at nyde den lækre kylling i stegeso med rodfrugter og kartofler spicet op af en velsmagende sauce lavet på hvidvin og hønsebouillon.
Velbekomme!
Kylling i stegeso er en klassiker, og kommer derfor også i forskellige afskygninger. Udover den førnævnte lækre sauce lavet på hvidvin og hønsebouillon, kan det også anbefales at supplere med en klassisk brun sovs
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Engelsk søsterkage
Forvarm ovnen til 175°C.Bland smør og sukker godt sammen. Pisk æggene og rør dem i dejen l...
Bagte grøntsager med Cheasy hytteost
Smelt smørret ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og grøntsager. Svits...
Pandepizza
Blend æg yoghurt og brød sammen og krydr med salt og peber.Steg massen på en lille pande s...