Video: Mexicanske kødboller med salsa
Mexicanske kødboller med salsaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Forret
9
Tilberedningstid
1 timer 5 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Franskbrød
-
4 spsk Letmælk
-
250 gram Hakket oksekød 3-7%
-
100 gram Løg
-
60 gram Æg
-
1 tsk Spidskommen
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 deciliter Oksebouillon
-
2 spsk Tomatpure
Fjern skorpen og riv brødet i grove stykker og opblød det med mælken i en skål i 2 minutter. Tryk væden ud og bræk brødet i mindre stykker. Bland det med kødet, løg, æg, kommen og frisk koriander. Bland det godt med hænderne og rul farsen til små boller. Bland bouillonen og tomatpureen i en stor gryde og bring dette i kog. Læg kødbollerne ned i bouillonen, sæt varmen ned og lad bollerne simre i ca 20 minutter. Tag bollerne op med en hulske på et serveringsfad. Pynt med frisk koriander. Sæt tandstikkere i bollerne.
Spørgsmål:
hej, hvad kan man severer til Mexikanske Kødboller med Salsa, på forhånd mange tak.
Svar:
Du kan servere ris og en god grøn salat til kødbollerne - eller du kan servere pastasalat til dem.
denne her salat vil være velegnet:
Mexicansk salat med squash og avocado
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
03/04-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vandbakkelser med ost
Mælk, salt og smør koges op. Mel piskes i til dejen er glat. Køles lidt. Hele æg piskes...
Squashfrikadeller
SquashfrikadellerForvarm ovn til 175 grader varmluft, med mindre du vil stege dine squashf...
Brusebadsboller. Dej laves aftenen før
Aftenen før: Rør gæren ud i mælken. Tilsæt olie og de øvrige ingredienser. ( hold lidt af...