Video: Blufærdige hakkebøffer
Blufærdige hakkebøfferKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
750 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 stk Æg
-
2 spsk Rasp
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
1 stk Hvidløgs fed
-
60 gram Smør
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
10 skiver Danbo ost 45+
-
5 stk Tomat
-
1 pakke Frisk basilikum
Det hakkede oksekød æltes med æg, rasp, salt, peber og presset hvidløg. Kødet formes til hakkebøffer, så der er 2 til hver, brunes og gennemsteges i smør på en pande, 5 min. på hver side. Bøfferne anrettes i et ovnfast fad, og panden koges af med piskefløde, som derefter hældes ved bøfferne. Hver bøf dækkes med en osteskive, og herover lægges en halv tomat med den buede side opad. Igennem tomat, ost og bøf sættes en tandstik, så det holdes fast. Lige før bøfferne skal serveres, gratineres de i ovnen i 10 minutter, til osten er smeltet og let gylden. Kom friskhakket basilikum hen over bøfferne før serveringen.
Grøn salat og flûtes
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Isdessert med ingefær
Yderst spændende isdessert med smag af ingefær og chili.Hak den friske ingefær i tern, ca....
Porresuppe
PorresuppeTilbered en grøntsagsbouillon ved at koge gulerod, selleri og løg i vand. Deref...
landevejs kager
-Bland margarine, sukker og æg grundigt. Rør kærnemælk og vanille i. Bland de tørre ingred...