Video: Kyllingelår i ovn
Kyllingelår i ovnKøkken:
Ingredienser:
Andet
4
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
8 stk Kyllingelår
-
0.25 tsk Peber
-
2 tsk Groft salt
-
3 spsk Olivenolie
Kyllingelår i ovn
Tænd ovnen på 200 grader.
Mens du venter på, at ovnen bliver varm, så læg dine kyllingelår i et ovnfast fad, pensl dem godt med olivenolie og drys med peber og salt.
Stil fadet midt i ovnen, når den er varm, og lad kyllingelårene stege i omkring 45 minutter, til skindet er sprødt, og kødet er mørt.
Tag dem ud af ovnen, og server dem mens de er varme.
Værsgo’ - du har nu lavet kyllingelår i ovn og kan nyde det lækre resultat.
Kyllingelår i ovn med BBQ
Kyllingelår går fantastisk godt med barbeque, du kan enten vælge at lave en klassisk barbequesauce, som kyllingelårene kan dyppes i. Du kan også give dig i kast med at lave en BBQ marinade og i stedet for pensle kyllingelårene med den, inden de kommer i ovnen.
Kyllingelår i ovn til dig selv og dine venner
Skal kyllingelårene serveres som et helt måltid? Så kan du med fordel overveje at lave knuste kartofler til.
Du kan også drysse en krydderurt som timian eller andre krydderier som for eksempel paprika ud over kyllingelårene, inden de kommer ind i ovnen.
Kyllingelår i ovn er lette at lave, og smager fantastisk godt. Del dem med vennerne når I skal se en fodboldkamp sammen, eller lav dem når dine forældre kommer på besøg. Kyllingelår fungerer også godt i madpakken, hvad end du skal hverdags forkæle dig selv eller dine børn.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocado med hytteost
Nemmere bliver det ikke at nyde lækre avocadoer og hytteost.Halvér avocadoerne og server d...
Grøntsagsrelish
Skær auberginer og peberfrugter i store stykker og kog dem i lidt vand i et par minutter....
Croque monsieur
Croque monsieurDu skal starte med at opbage en bechamelsauce. Smelt smørret og rør melet i...