Vegetarisk Efterår Til morgenbordet Bagværk
Nutrition facts: 734 calories 36.733333333333 carb 35.995166666667 fat 2.6 fiber 15.099666666667 protein 13.888333333333 fat 18.331666666667 sugar

Video: Frøsnappere med pikantost

Frøsnappere med pikantost

Frøsnappere med pikantost

Frøsnappere med pikantost
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

2 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 21/06-2021

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Frøsnappere med flødeost kan fint fryses ned. Lad dem først afkøle og læg dem derefter i fryseposer. Læg kun få i hver frysepose.

Ved optøning tages de ud af fryseren en time før brug og lunes i en varm ovn på 190 grader varmluft i 2-3 min.

Frøsnappere kan også spises kolde.


Se også vores opskrifter på tebirkes eller hjemmelavede tebirkes.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Farmors chokoladekage

Vegetar
Fedtfattig mad

Forvarm ovnen til 180°C.Rør alle de tørre ingredienser samt mælk sammen. Tilsæt så æg og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3099
Opskrift

Kålgryde med svinemørbrad

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

1.Snit alle grøntsagerne fint og svits dem i ca. 2 spsk bouillon. 2.Læg låg på og lad de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4731
Opskrift

Bønnesalat med tomater

Vegetar

Bønnesalat med tomaterDe grønne bønner koges let og køles af.Cherrytomaterne deles i kvart...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2830

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag