Video: Hvid chokoladekage
Hvid chokoladekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
2 deciliter Sukker
-
150 gram Hvid chokolade
-
125 gram Smør
-
75 gram Marcipan
-
2 deciliter Hvedemel
-
2 knsp Salt
-
50 gram Mandelflager
Sådan laver du en hvid chokoladekage
Start med at tænde ovnen på 175 grader.
Kom æg og sukker i en skål og pisk indtil det er luftigt.
Stil skålen til siden.
Hak den hvide chokolade.
Smelt smør i en gryde ved lav varme eller få sekunder i mikroovnen.
Kom chokoladen i den smeltede smør og rør indtil chokoladen er smeltet.
Tag et rivejern frem og riv marcipanen, og kom den i skålen med æg og sukker.
Dernæst kom chokolade og smør blandingen i skålen sammen med mel og salt.
Beklæd en form med en diameter på 23 cm med bagepapir, og hæld dejen til hvid chokoladekagen heri.
Fordel mandelflager over dejen, og tilbered din hvid chokoladekage i ovnen i omkring 25 minutter.
Det er meningen, at kagen skal være lidt klistret i midten når den tages ud af ovnen.
Inden servering lad kagen køle af.
Nyd din hvid chokoladekage - velbekomme!
Tips til servering af hvid chokoladekage
For at give hvid chokoladekage lidt modspil, kunne være lækkert at servere den med friske hindbær. Frisk hindbær har en skøn og syrlig smag, som giver hvid chokoladekage et delikat og syrligt modspil. Hvid chokoladekage kan pyntes med sigtet flormelis på toppen.
Flere herligheder med hvid chokolade
Hvid chokoladekage er svær at modstå, derfor er her flere herligheder med hvid chokoladekage som: hvid chokoladeis med pandegrillet ananas, muffins med hvid chokolade og bær og hvid chokolademousse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bankekød med groft grønt
Sådan laver du bankekød med groft grønt Start med at pille løgene og skær dem i skiver fra...
Salat - Taboule
Bulgur behandles efter eget ønskes - i blød ca 1 time eller kogt.Bland bulgur (afkølet) me...
Torske- og hummerhaleterrin
Terrin:Blend alle ingredienserne (dog ikke æggene) og halvdelen af hummerhalerne.Når du ha...