Video: Tunpaté
TunpatéKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 dåse Tun i vand
-
4 stk Hårdkogt æg
-
200 gram Store pillede rejer
-
1 deciliter Fiskebouillon
-
6 blad Husblas
-
3 deciliter Fløde 13%
-
1 stk Citron
-
1 stk Iceberg salat
-
0.5 stk Agurk
-
2 stk Tomat
Tunen moses sammen med æggene.
Tilsæt rejer og fiskebouillon.
Det hele røres sammen.
Smelt husblas i 1/3 af fløden.
Tilsæt resterende fløde (massen skal være nem at røre).
Det hele blandes godt og smages til med presset citron, salt og peber.
Patéen hældes i en form og stilles på køl, indtil den er fast (mindst 2 timer).
Pynt med lidt rejer, citronskiver, salat, hakket agurk samt tomat.
Spørgsmål:
En lækker tunsalat til madpakker?
Svar:
Du kan fx bruge denne opskrift:
1 dåse tun (af så god kvalitet som muligt)
2 spsk mayonnaise
2 spsk creme fraiche
citronsaft og skal
Hakket purløg
Hakket skalotteløg
salt + peber
Rør alle ingredienserne sammen, og du har en enkel og lækker tunpålæg.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dj
26/08-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvad er forskellen mellem tunpate og tunmouse ? Jeg vil lave tunpate til nytårs aften og laver den dagen før , kan jeg det ?
Svar:
Konsistensen er den største forskel. Du kan godt lave den dagen før.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
28/12-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ravioli med lammefyld
Rør æg, mel og olivenolie sammen. Ælt dejen godt, den skal føles smidig. Læg den derefter...
Lammekrone
Lammekrone med tilbehørHvis du er på udkig efter en ret der virkelig kan imponere og let f...
Bladselleri- og æblekompot
Bladselleri renses, skrælles og skæres i ca. 3 cm. lange stykker. Koges i letsaltet vand 1...