Video: Glutenfri chokoladekage
Glutenfri chokoladekageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
200 gram Smør
-
225 gram Mørk chokolade
-
180 gram Sukker
-
1 tsk Vanillepulver
-
5 stk Æg
-
50 gram Mandelmel
Glutenfri chokoladekage
Kom smør og mørk chokolade i en skål, smelt det over vandbad.
Når smørret og chokoladen er smeltet, så tag skålen væk fra varmen.
Tilføj sukker, vanillepulver og mandelmel til skålen og pisk det hele godt sammen.
Kom æggene i en skål for sig og pisk det indtil det opnår en luftig masse, dernæst tilføj det til skålen med de resterende ingredienser.
Beklæd en bradepande omkring 25x30 cm med bagepapir og hæld dejen heri.
Tilbered glutenfri chokoladekage i ovnen ved 175 grader i omkring 25 minutter.
Når kagen er færdigbagt, skal den køle af på køkkenbordet inden servering, nyd din glutenfri chokoladekage!
Tips til servering
Glutenfri chokoladekage kan serveres med en lækker creme på toppen som denne chokolade frosting og nogle friske bær ved siden vil gøre denne kage uimodståelig.
Inspiration til flere glutenfrie søde sager
Er du glad for opskriften på glutenfri chokoladekage, vil du også blive glad for disse glutenfrie søde sager: glutenfri banankage og glutenfri pandekager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vandbakkelser fra Mette
Vandbakkelser fra MetteForvarm ovnen på 225 grader. Margarine, vand og mel kommes i en gry...
Shepherds pie
Shepherds pieForvarm ovnen til 200 grader.Start med at rive gulerødder og blegselleri. Løg...
Farverig laks
Bland olie, hakket hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter sammen, og mariner laks...