Video: Krydret mexicansk salsa
Krydret mexicansk salsaKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
6 stk Frisk grøn chili
-
500 gram Tomat
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Løg
-
0.5 deciliter Frisk koriander
-
0.5 tsk Køkkensalt
Steg chilierne i en stegpande over middelhøj varme.
Pas på de ikke brænder på.
Fjern herefter chilierne fra varmen.
Put chilier, tomater og hvidløg i en blender.
Purér dem til en glat masse.
Overfør puréen til en middelstor skål.
Tilsæt hakket løg, hakket koriander og salt.
Rør godt rundt og stil salsaen på køl indtil serveringen.
Godt tilbehør til kød - især grillede kødretter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet oksemedaillon med grillet majskolbe
Klip purløget fint. kvark, purløg, limesaft og limeskald og smag dressingen til med cayenn...
Mosters grovboller
Gæren røres ud i vandet (ca. 35 grader)Øvrige ingredienser tilsættes, og det hele æltes go...
Foccacia med rosmarin og olivenolie
Mel, salt, vand og surdej blandes sammen, lige som det italienske hvedebrød. Når dejen ha...