Video: Chokolade frosting
Chokolade frostingKøkken:
Ingredienser:
Andet
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
1.5 deciliter Sukker
-
50 gram Hvedemel
-
3 spsk Mørk kakaopulver
-
2.3 deciliter Sødmælk
-
180 gram Blødt smør
-
180 gram Mælkechokolade
Sådan laver du chokolade frosting
Smelt mælkechokoladen og lad det køle af til stuetemperatur.
I en lille gryde skal sukker, mel, kakao og mælk, bringes i kog.
Bliv ved med at røre rundt i det, indtil blandingen bliver ligeså tyk som budding.
Tag gryden fra varmen og si blandingen i en lille skål og lad den køle helt af i køleskabet.
Når blandingen er afkølet, piskes det bløde smør i indtil det bliver helt cremet (ca. 1 minut).
Pisk derefter den afkølede mælkechokolade i, i omkring 2 minutter.
Nu kan frostingen spredes på en hel kage eller cirka 25 cupcakes.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til din chokolade frosting
Hvis det ønskes, kan der tilføjes mere kakaopulver efter smag, tilføj eventuelt en ekstra spiseske hvis du gerne vil have en mere intens chokoladesmag.
Du bestemmer selv om du foretrækker at bruge saltet eller usaltet smør - begge varianter fungerer fremragende. Føler du dig ekstra modig, så eksperimenter med enten lys eller hvid chokolade.
Skal der være fest, så lad der være fest...
Brug eksempelvis din chokolade frosting ovenpå en hjemmebagt svampet chokoladekage eller pift dine nemme chokolademuffins med kakaopulver op med en fyldig frosting der kan få tænderne til at løbe i vand.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Malaysisk gullasch
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødløg, hv...
Kyllingefingre
Skær kyllingekødet i lange, tynde strimler. Bland æg, vand, olie, hvidløgspulver, salt og...
Rejebisque
Fjern skallen fra rejerne og læg rejekødet til side.Varm olie på en pande og tilsæt rejesk...