Video: Foccacia med rosmarin og olivenolie
Foccacia med rosmarin og olivenolieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
650 gram Hvedemel
-
15 gram Køkkensalt
-
3.5 deciliter Dansk vand
-
50 gram Surdej
-
0.5 kvist Frisk rosmarin
Mel, salt, vand og surdej blandes sammen, lige som det italienske hvedebrød. Når dejen har hævet, lægges den i et ovnfast fad og smørres med olivenolie. Salt og rosmarin og masseres ind i dejen - brug dine fingre til lave huller i dejen. Bages som et italiensk hvedebrød i 25 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med grønne linser, bagte tomater og persille
Kog linserne som anvist på pakken sammen med timian og salt. Halvér tomaterne, drys lidt...
Pizzasnegle
Sådan laver du PizzasnegleRør de 2 pakker gær ud i lunken vand og mælk. Tilsæt salt, suk...
Grillet laks med tomat-olivensalsa
Skær tomaterne i terninger. Hak oliven og basilikum. Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede ol...