Video: Foccacia med rosmarin og olivenolie
Foccacia med rosmarin og olivenolieKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
650 gram Hvedemel
-
15 gram Køkkensalt
-
3.5 deciliter Dansk vand
-
50 gram Surdej
-
0.5 kvist Frisk rosmarin
Mel, salt, vand og surdej blandes sammen, lige som det italienske hvedebrød. Når dejen har hævet, lægges den i et ovnfast fad og smørres med olivenolie. Salt og rosmarin og masseres ind i dejen - brug dine fingre til lave huller i dejen. Bages som et italiensk hvedebrød i 25 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffeltortilla
Skyl kartoflerne og skræl dem. Skær dem i tern på størrelse med spilleterninger (først tyk...
Halloumi-burgere
Halloumi-burger Løgkompot Du skal starte med at komme løg og olie en gryde...
Bagerens boller
Lun mælken og bland den med resten af ingredienserne undtagen mel. Tilsæt så mel og ælt d...