Video: Foccacia med rosmarin og olivenolie
Foccacia med rosmarin og olivenolieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
650 gram Hvedemel
-
15 gram Køkkensalt
-
3.5 deciliter Dansk vand
-
50 gram Surdej
-
0.5 kvist Frisk rosmarin
Mel, salt, vand og surdej blandes sammen, lige som det italienske hvedebrød. Når dejen har hævet, lægges den i et ovnfast fad og smørres med olivenolie. Salt og rosmarin og masseres ind i dejen - brug dine fingre til lave huller i dejen. Bages som et italiensk hvedebrød i 25 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cassoulet
Tilbered andelårene som andeconfit (se opskrift her på siden). Rens bønnerne og stil de...
Rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcreme
Rejerne pilles. Enderne på de grønne asparges knækkes af, hvorefter aspargesene skæres i m...
Hjemmebagte Tortillas
Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt olie og vand og arbejd det sammen til en...