Video: Chokoladekage med marcipan
Chokoladekage med marcipanKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
160 gram Smør
-
160 gram Mørk chokolade
-
160 gram Sukker
-
4 stk Æg
-
1 spsk Hvedemel
-
100 gram Marcipan
-
20 gram Mandelflager
Chokoladekage med marcipan
I en gryde smeltes smørret ved lav varme.
Imens hakkes den mørke chokolade groft.
Når smørret er smeltet tages den af varmen og den grofthakkede chokolade tilføjes.
Rør chokoladen rundt i det varme smør og rør indtil chokoladen smelter.
Når chokoladen er smeltet, tilføj hurtig sukkeret til smørret og chokoladen og rør det hele godt rundt.
Det skal have lov til at køle lidt af.
Dernæst tilføj æggene til blandingen, men tilføj et æg ad gangen og rør rundt.
Tilføj hvedemel og vend det sammen med de øvrige ingredienser.
Riv marcipanen og vend det i dejen.
Beklæd en springform med en diameter på 20 cm med bagepapir, og hæld dejen heri.
Derefter fordel mandelflager på toppen af dejen.
Kom chokoladekage med marcipan i ovnen ved 180 grader varmluft i omkring 30 minutter.
Inden servering afkøles kagen først på køkkenbordet, og dernæst på køl indtil den skal spises, velbekomme!
Tips til servering
Chokoladekage med marcipan kan serveres med en letpisket fløde og en lækker coulis i form af bær såsom hindbærcoulis, nem jordbærcoulis eller blåbærcoulis.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flødestuvede sølvbeder
Sådan laver du flødestuvede sølvbeder Skyl sølvbeden, skil bladene fra stokkene. Skær blad...
Ymerdressing med merian
Rør ymer sammen med finthakket merian og de øvrige ingredienser. Smag til med salt og pebe...
Jordbærcupcakes
Jordbærcupcakes fremgangsmådePisk smør og sukker hvidt og luftigt. Kom æggene i et ad gang...