Video: Blåbærcoulis
BlåbærcoulisKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frosne blåbær
-
10 spsk Flormelis
-
1 spsk Creme de Casis
-
1.5 tsk Citronsaft
Placér optøede (eller friske) blåbær samt flormelis i foodprocessoren. Kør det meget fint. Si herefter puréen ned i en skål, pres med en dejskraber for at få mest muligt med. Smag coulisen til og tilsæt mere flormelis om nødvendigt. Anbring den i en skål og lad den køle 30 min. før servering. Rør Creme de Cassis og citronsaft i umiddelbart inden servering.
Lækker som dessert tilbehør, prøv f.eks.til mangofrugt i skiver eller is.
Spørgsmål:
Jeg forstår ikke, hvordan 0 g fedt kan give en fedtprocent på 3 ? I det hele taget forstår jeg ikke, hvordan I regner fedtprocenterne ud for de forskellige retter f.eks. retter hvor hovedbestanddelen er fisk eller grøntsager. På forhånd tak for et svar !
Svar:
Det ser også lidt underligt ud, men årsagen er at der næsten ingen energi = Kj er i denne opskrift. (Der er til gengæld mange vitaminer i blåbær)
Der skulle egentlig stå at der er 0,2 g. fedt pr.person, men da der ikke er decimaler på udregningen, kommer den frem til det "sære" resultat.
Jeg kan sige at der er 0,5 g fedt i 100 g blåbær, så det er så lidt at det næsten ikke kan måles.
Håber at det var fyldestgørende svar ? Ellers er du velkommen til at skrive igen.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
15/04-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flødekaviar
Flødeosten moses med en gaffel og røres op med creme fraiche,finthakket purløg, citronsaft...
Hjemmelavet medisterpølse
Hak kødet en gang og rør det med salt. Lad det trække en time. Bland krydderier og løg...
Eclipse
Put et kirsebær i et whiskeyglas og dæk det med grenadine. Ryst gin og sloe gin med is og...