Video: Vietnamesiske pandekager
Vietnamesiske pandekagerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
13
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
3 stk Forårsløg
-
1 dåse Kokosmælk
-
2 stk Æg
-
300 gram Rismel
-
1 tsk Gurkemeje
-
1 tsk Salt
-
1.1 deciliter Vand
-
1 spsk Kokosolie
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Agurk
-
1 stk Mango
-
1 pakke Bønnespire
-
0 Frisk koriander
Vietnamesiske pandekager
Skær forårsløg på skrå og i tynde skiver.
Kom kokosmælk, forårsløg, æg, rismel, salt og gurkemeje i en skål og pisk det hele godt sammen.
Derefter tilsæt løbende vand til dejen, så den får en flydende konsistens.
Varm en pande op og kom lidt olie på og tilbered de vietnamesiske pandekager derpå.
Grønt - fyld
Grøntsagerne skæres i stave og frisk koriander hakkes.
Det skal ikke tilberedes men serveres frisk.
Kom det grønne fyld i de vietnamesiske pandekager og evt. kom lidt sød chilisauce i, velbekomme!
Fyld til vietnamesiske retter
I opskriften kom vi med et forslag til fyld som er vegetarisk, men lidt ligesom wraps som vi kender fra det mexicanske køkken kan man lave det fyld man akkurat selv ønsker, det er kun fantasien der sætter grænser. Typisk fyldes vietnamesiske pandekager med grisekød og rejser, men de kan laves med alt mulige forskellige typer af fyld.
Flere vietnamesiske retter
Udover vietnamesiske pandekager byder opskrifter.dk også på andre vietnamesiske retter såsom vietnamesisk flankesteak med nudelsalat og krabbeomelet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Butter Chicken Masala
1. Krydr kødet med garam masala og lidt salt. Varm en gryde eller sauterpande og smelt 1 s...
Gratin af rodfrugter
Skræl alle rodfrugterne og skær dem i tynde skiver. Sæt ovnen på 175 gr.Læg rodfrugterne t...
Currykalkun
Grøntsagerne renses.Løget snittes meget fint. Gulerødderne og rød peber skæres i små tern....