Video: Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce
Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
400 gram Entrecote
-
2 deciliter Rødvin
-
1 spsk Sukker
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Sovsekulør
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Pastinak
-
1 spsk Hakket persille
-
1 spsk Solsikkeolie
-
1 spsk Honning
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
15 stk Kartofler
-
2 spsk Olie
-
0.5 tsk Køkkensalt
Steg bøfferne på en meget varm pande med olie på i 3 min. på hver side.
Tag dem af, pak dem ind i sølvpapir, og lad dem ligge i 5 min.
Hæld rødvin og sukker på den stadig varme pande, og lad det koge i 2 min.
Tilsæt fløde, kulør og salt.
Lad det koge, til det har sauce-konsistens (2-3 min.).
Skræl og skær gulerødder i stave, læg dem i et ovnfast fad, bland med olie, honning og salt.
Bages ved 200 grader i 15 minutter.
Bland med persille lige inden anretning.
Bland kartofler, salt og olie i et ovnfast fad, stil det i ovnen samme tid som gulerødderne.
Bag 200 grader i 25 minutter.
Anretning:
Læg en håndfuld af rodfrugterne midt på en tallerken.
Skær bøffen over på skrå, og læg dem op ad hinanden oven på rodfrugterne.
Hæld saucen i en ring rundt om, så den ikke rører bøffen og rodfrugterne.
Server kartoflerne i en pæn skål ved siden af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nudelsalat
Kog nudlerne.Snit forårsløg og gulerødder fint. Bland dressing af fishsauce, soja, limesaf...
Sennepsmarinade
Bland dijonsenneppen med friskkværnet peber og olivenolie. Lad blandingen trække et par mi...
Stegte rejeflûtes
Rør en fars af rejer, presset hvidløg, hakket ingefær og løg, sammenrørt æg, salt, peber o...