Video: Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce
Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
400 gram Entrecote
-
2 deciliter Rødvin
-
1 spsk Sukker
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Sovsekulør
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Pastinak
-
1 spsk Hakket persille
-
1 spsk Solsikkeolie
-
1 spsk Honning
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
15 stk Kartofler
-
2 spsk Olie
-
0.5 tsk Køkkensalt
Steg bøfferne på en meget varm pande med olie på i 3 min. på hver side. Tag dem af, pak dem ind i sølvpapir, og lad dem ligge i 5 min. Hæld rødvin og sukker på den stadig varme pande, og lad det koge i 2 min. Tilsæt fløde, kulør og salt. Lad det koge, til det har sauce-konsistens (2-3 min.). Skræl og skær gulerødder i stave, læg dem i et ovnfast fad, bland med olie, honning og salt. Bages ved 200 grader i 15 minutter. Bland med persille lige inden anretning. Bland kartofler, salt og olie i et ovnfast fad, stil det i ovnen samme tid som gulerødderne. Bag 200 grader i 25 minutter. Anretning: Læg en håndfuld af rodfrugterne midt på en tallerken. Skær bøffen over på skrå, og læg dem op ad hinanden oven på rodfrugterne. Hæld saucen i en ring rundt om, så den ikke rører bøffen og rodfrugterne. Server kartoflerne i en pæn skål ved siden af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokokugler
Rør smør og flormelis til en luftig creme. Bland kakao og vaniliesukker i smørcremen. Tils...
Koftes
Lammekødet hakkes. Hæld yoghurten i en skål og bland chili, ingefær, hakket koriander,...
Ristede mandler
Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt mandlerne. Stil dem tildækket i 15 min. Lad m...