Hovedret
Nutrition facts: 4836 calories 112.745 carb 130.4655 fat 6.25 fiber 20.19 protein 25.64285 fat 94.8 sugar

Video: Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce

Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce

Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce

Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rullesteg med svesker

Kødretter

Lad din slagter skære sværen af svinebrystet. Bred kødstykket ud så det senere kan foldes....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 696
Opskrift

Chokolade- og nøddesmåkager

Vegetar

Smør og sukker røres sammen, og æg kommes i. Nødder og chokolade hakkes og tilsættes med...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 717
Opskrift

Tatar af røget laks med mørk balsamicocreme

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Bland ingredienserne i tataren godt sammen. Rør cremen sammen. Anretning: Lav en cir...

  5
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
views : 923

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag