Video: Blomkålsfrikadeller
BlomkålsfrikadellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Blomkål
-
2 stk Æg
-
1 stk Løg
-
2 deciliter Rasp
-
2 spsk Hvedemel
Blomkålsfrikadeller
Kog blomkålen i en gryde og si vandet fra bagefter.
Det tager mellem 10-15 minutter at koge et blomkål.
I mellemtiden kan du skære løget i små tern.
Mos herefter blomkålen i en skål og tilsæt løg, æg, hvedemel og rasp og blandt godt.
Salt og peber kommes i efter behov.
Kom olie på en pande - vent på at panden bliver varm - og form blomkålsfrikadellerne ligesom almindelige frikadeller.
Steg dellerne indtil, at de har fået en flot gylden farve på begge sider.
Velbekomme.
Lav en lækker dressing til
Blomkålsfrikadeller er en simpel ret, som både er sund og velsmagende.
De fleste forbinder nok frikadeller med svinekød, men denne vegetarudgave smager altså også bare rigtig godt.
Det er super lækkert med en dressing til dine nylavede blomkålsfrikadeller, og vi kan især anbefale dig at gå i gang med en dilddressing.
Det kræver faktisk bare 1 bæger creme fraiche 18 %, 1 dl mayonnaise, 1 spsk. citronsaft, 1 bundt dild, køkkensalt og peber.
Det hele skal blandes sammen i en skål.
Inspiration
Hvis du ikke ved, hvad du skal lave af tilbehør til dine almindelige eller vegetariske frikadeller, så har vi nogle gode forslag til dig.
Du bør for eksempel prøve vores opskrifter på hasselbackkartofler eller knuste kartofler, som er populære retter.
Er du alligevel ikke til kartofler, så skal du helt sikkert i gang med at lave vores bulgursalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede svinekebab med barbequesauce
Sauce: Pres hvidløget og riv ingefæren. Bland alle ingredienserne til saucen i en lille gr...
Braiseret kyllingebryst med sauce af soltørrede tomater
Drys kyllingebrysterne med salt og peber. Varm olien i en stor pande og steg kødet gyldent...
Fisketacos
Forvarm ovnen til 225°C. Skær torskefileterne i strimler på ca. 2 cm bredde. Læg strimlern...