Vinter Påske Efterår Hovedret Forår
Nutrition facts: 589 calories 25.99 carb 33.78 fat 21.25 fiber 32.545 protein 6.117025 fat 1.2 sugar

Video: Langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tips til din langtidsstegte kylling


Langtidsstegning af kød sikrer at det forbliver mørt og saftigt og ikke udtørrer i ovnen. Især kylling og andet fjerkræ har en tendens til hurtigt at blive lidt tørt og smagløst, så derfor er langtidsstegning en god ide. Hvis du gerne vil sikre dig at kyllingen har fået nok kan du altid bruge et stegetermometer til at tjekke kernetemperaturen. Hvis kyllingen har en kernetemperatur på omkring 75 grader betyder det at den er klar til servering.


Ideer til lækkert tilbehør...


Til din langtidsstegte kylling kan du servere nogle lækre råstegte kartofler der har et sprødt ydre og en dejlig blød midte. Hvad med også at binde retten sammen med en frisk grøn salat eller en hjemmelavet sauce? Mens kyllingen hygger sig i ovnen kan du eksperimentere med at lave en ægte bearnaisesauce. Dette vil uden tvivl imponere dine middagsgæster!

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Jordbærshake

Vegetar
Fedtfattig mad

Skrab vanillekornene uf af vanillestangen og kom det i en blender med de øvrige ingrediens...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 897
Opskrift

Kylling med paprika

Fjerkræ

Del hver kylling i 4 dele. Gnid kyllingestykkerne med salt og paprika. Svits dem i smø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 527
Opskrift

Hakkebøf - på spinat og peberfrugt

Kødretter

Form kødet til bøffer, hak dem med kniven og krydr med salt og peber. Grill eller steg bø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 959

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag