Video: Roastbeef på grill
Roastbeef på grillKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 kg Roastbeef
-
20 gram Smør
-
1 fed Hvidløg
-
2 spsk Havsalt
-
2 tsk Peber
Det er ikke altid nemt at smide en roastbeef på grillen.
Der er nemlig mange ting, der skal tages hensyn til, så roastbeef’en bliver sprød og lækker mør.
Derfor har vi lavet en lyn-guide til dig, så du får grillet den perfekte roastbeef.
Når man griller en Roastbeef er det vigtigt at den rammer 60 grader ligeud.
Gør den det, er den nemlig medium, hvilket er perfekt.
En roastbeef skal helst være rosa.
Som regel, skal den have omkring de 45 minutter.
Det er ikke altid det passer præcist, så derfor skal du anskaffe dig et stegetermometer ellers bliver det en umulig opgave at lave perfekt roastbeef på grill.
Det er ikke altid nemt at smide en roastbeef på grillen.
Der er nemlig mange ting, der skal tages hensyn til, så roastbeef’en bliver sprød og lækker mør.
Derfor har vi lavet en lyn-guide til dig, så du får grillet den perfekte roastbeef.
Når man griller en Roastbeef er det vigtigt at den rammer 60 grader ligeud.
Gør den det, er den nemlig medium, hvilket er perfekt.
En roastbeef skal helst være rosa.
Som regel, skal den have omkring de 45 minutter.
Det er ikke altid det passer præcist, så derfor skal du anskaffe dig et stegetermometer ellers bliver det en umulig opgave at lave perfekt roastbeef på grill.
Denne fremgangsmåde og opskrift viser, hvordan du kan stege en roastbeef med indirekte varme på gasgrillen.
Fremgangsmåde:
Varm og smelt smør i gryden og tilsæt hvidløg med hvidløgspresser eller skåret fint.
Tag nu stegen og gnub den ind med salt og peber, og pensel stegen med smøret.
Læg nu stegen i en foliebakke og lad den hvile i 1 times tid på køkkenbordet, overdækket med film eller folie.
Start gasgrillen på maksimal varme i ca. 20 minutter før du vil sætte stegen over.
Stegningen tager ca. 40-45 minutter.
Brun stegen på grillen på alle sider, i ca. 2 minutter per side, så den får en pæn og sprød kant.
Skru nu helt ned for varmen i grillen og benyt indirekte varme, hvor du placerer stegen i foliebakken og lukker låget på gasgrillen.
Sæt temperaturen til ca. 175 grader. Brug stegetermometer
Når temperaturen når 60 grader tages stegen af grillen og placeres overdækket på et spækbræt – og efter ca. 10 minutter kan du nu skære den ud, og forhåbentligt nyde et par lækre skiver kød!
Til udskæring kan anbefales en god kokkekniv, så du får nogle pænt skåret skiver kød. Du kan servere din roastbeef med disse hasselback kartofler og rødvinssauce.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ramsløg olie
Ramsløgsolie er ikke bare et kæmpe hit smagsmæssigt, det er også så fint at se på. Den kan...
Æblebradepandekage
ÆblebradepandekageTænd for oven på 200 grader og smør en form godt ind.Fedtstof og sukker...
Tomatsauce med ost
Hæld de hakkede tomater op i en gryde. Tilsæt chilisauce og ketchup.Lad det varme lidt op...