Video: Bodils franskbrød
Bodils franskbrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
2 stk Æg
-
3.5 deciliter Kærnemælk
-
0.5 deciliter Flydende margarine
-
100 gram Solsikkekerne
-
100 gram Havregryn
-
20 gram Fint rugmel
-
80 gram Revet gulerod
-
500 gram Hvedemel
-
1 spsk Sukker
-
1 spsk Køkkensalt
Olie og kærnemælk afmåles, hældes i en røremaskine. 2 æg, salt og sukker tilsættes sammen med gæren. Derefter tilsættes gulerødder, solsikkekerner, havregryn, rugmel og hvedemel. Hæver i ca. 40 min. Lægges herefter i slip-let-formen og hæver yderligere ca. 40 min. Bages ved 180 grader i varmluftsovn, i ca. 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jul - Andesovs - brun
Brun andelårene i en stor gryde. Tilsæt rødvin, vand, gulerod, løg, timian, peberkorn og s...
bønnesalat med feta
Bønnesalat med fetaFørst koger du lidt vand op i en gryde og tilsætter salt. Kom herefter...
Brownie med valnødder
Forvarm ovnen til 180 grader. Smør eller beklæd formen (ca. 22 x 22 cm) med bagepapir .Sm...