Video: Bodils franskbrød
Bodils franskbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
2 stk Æg
-
3.5 deciliter Kærnemælk
-
0.5 deciliter Flydende margarine
-
100 gram Solsikkekerne
-
100 gram Havregryn
-
20 gram Fint rugmel
-
80 gram Revet gulerod
-
500 gram Hvedemel
-
1 spsk Sukker
-
1 spsk Køkkensalt
Olie og kærnemælk afmåles, hældes i en røremaskine.
2 æg, salt og sukker tilsættes sammen med gæren.
Derefter tilsættes gulerødder, solsikkekerner, havregryn, rugmel og hvedemel.
Hæver i ca. 40 min.
Lægges herefter i slip-let-formen og hæver yderligere ca. 40 min.
Bages ved 180 grader i varmluftsovn, i ca. 30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Engelske kalkunfrikadeller
Start med at koge nudlerne og hold dem varme.Rør det hakkede kød med de øvrige ingrediense...
Æggesalat med drueagurk og selleri
Æggesalat med drueagurk og selleriSkær æggene midt over på langs. Fjern blommen fra halvde...
Selleribøf
Selleribøf - den hurtige vegetarbøfHvis aftensmaden hurtigt skal på bordet, og samtidigt v...