Nytår Hovedretter
Nutrition facts: 574 calories 17.5 carb 29.7715 fat 6.775 fiber 15.725 protein 3.8215 fat 0.4 sugar

Video: Okseculotte Sous Vide

Okseculotte Sous Vide

Okseculotte Sous Vide

Okseculotte Sous Vide
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

6 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 18/02-2020

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips og serveringsforslag til din okseculotte sous vide

Sous vide-metoden er snildt den bedste måde at tilberede en okseculottesteg på, hvis du vil sikre dig masser af smag og mørhed. Du kan også bruge denne opskrift til en kalveculotte.


Går du efter medium kød, så hold dig til en temperatur mellem 56-59 grader. Er du derimod til lidt mere rødt kød, så sænk temperaturen til et sted mellem 53-55 grader. Omvendt skal du hæve temperaturen til over 60 grader, hvis du vil opnå gennemstegt kød. Brug eventuelt skyen fra posen til at lave en lækker sauce. Bland blot lidt fløde i og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt kulør og jævn den, hvis du synes, den skal være tykkere.


Inspiration til opskrifter med sous vide og ideer til tilbehør

Se også denne opskrift på roastbeef sous vide, der sikrer en perfekt tilberedning af kødet hver gang. Leder du efter noget lækkert tilbehør til din okseculotte, så går du aldrig galt i byen med disse flødekartofler, som kan serveres med en grøn salat. Alternativt kan du også lave disse asparges med bacon og servere til din møre okseculotte.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kyllingesandwiches med karry og mango

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Sådan laver du en lækker hjemmelavet kyllinge sandwich:Rør mayonnaise, creme fraiche, kori...

  3.5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3714
Opskrift

Laks på bund af grøntsager

Proteinrig mad
Fiskeretter

Laks på bund af grøntsagerSnit gulerødder i fine strimler, skær broccoli og blomkål i små...

  5
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
views : 27159
Opskrift

Puntarelle med ansjosdressing

Proteinrig mad
Fiskeretter

Skyl salaten godt og pluk i mindre stykker.Pres hvidløg og rør sammen med moste ansjoser,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 5908

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag