Video: Blinis med laks
Blinis med laksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
100 gram Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1 fingerspids Havsalt
-
2 stk Æg
-
0.5 deciliter Mælk
-
25 gram Smør
-
1.2 bdt Frisk purløg
-
8 tsk Creme fraiche 38%
-
2 skive Røget laks
-
1.2 stk Rødløg
-
4 fingerspids Hakket purløg
Sådan laver du blinis med laks
Dej:
Først blandet du bagepulver, mel og salt i en skål.
Derefter pisker du æg og mælk i dejen.
Dejen skal have en tykflydende konsistens.
Tag en pande og smelt smørret.
Brug en spiseske til at komme små klatter af dejen på panden, der er ca. 5 centimeter i diameter.
Steg dine blinis ved middel varme i 1-2 minutter på begge sider.
De skal være gyldne på hver side.
Fyld
Nu kommer du creme fraiche i en skål.
Derefter klipper du skyllet purløg i små stykker og og rører det godt sammen med creme fraichen.
Hak rødløget fint, det skal bruges som topping.
Skær laksen i små stykker.
På hver lille pandekage kommer du en klat cremefraiche med purløg, lidt laks og topper med et drys løg og evt. lidt ekstra purløg.
Blinis er en lækker russisk forret
Blinis er en skøn forret, der stammer fra Rusland. Af den årsag hører de små pandekager til de forretter, der kan skylles ned med vodka, hvis det skal gå rigtigt til. Umiddelbart smager de nu bedst med laks på toppen og et godt glas hvidvin i hånden - men måske du har mod på at prøve den russiske udgave?
Andet lækkert fyld
Du kan variere fyldt lige efter din smag. Vi kan varmt anbefale opskriften på Blinis med stenbiderrogn.
Fisk er en favorit som forret
Generelt er fisk meget populært som den første ret til en middag. Hvis du har lyst til at prøve en anden forret med fisk, kan du prøve vores opskrift på laksemousse eller tunmousse.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Saftig og lækker specialhakkebøf
Bland alle ingredienser sammen, tag osten i til sidst ( lad være med at røre alt for meget...
Grillede rejer med hvidløgsolie
Hæld 1/8 af vandet i en gryde sammen med saltet. Opvarm det over høj varme til saltet oplø...
Øl og honning marinade
Øl og honning blandes sammen, og smages til med salt og peber. Tilsæt en håndfuld urter.Kø...