Spidskål på panden

Spidskål på panden
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

0

3


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 10/03-2020

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

God i salater, hvor du skærer den i helt tynde skiver og evt. med grønne asparges.


Spidskål er i sæson i Danmark fra starten af juni og helt frem til udgangen af september.


Allerede sidst på vinteren får vi dog de første friske spidskål fra det sydlige Europa, og de kan bestemt også spises.


Husk altid at skære stokken fra, da den ikke er rar at spise, hverken tilberedt eller rå i salater.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hjemmelavet pizzadej

Vegetar
Vegansk Mad

Her er opskriften på en god pizzadej. Hjemmelavet pizzadej er altid det bedste!Opløs gæren...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chokoladebanankage

Vegetar

Bland alle de tørre ingredienser og den hakkede chokolade i en stor skål. Bland mælk, mos...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grøntsager i wok

Fiskeretter

Skyl grøntsagerne og skær dem i mundrette, omtrent lige store stykker (andre grøntsager en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag