Video: Muslinger med basilikum og citrongræs
Muslinger med basilikum og citrongræsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
30 stk Frisk musling
-
1 spsk Jordnøddeolie
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Frisk chili
-
2.5 deciliter Tør hvidvin
-
2 spsk Limesaft
-
2 spsk Fish sauce
-
1 bdt Frisk basilikum
-
1 dåse Kokosmælk
-
2 stk Forårsløg
Skrub muslingerne under rindende vand. Fjern alle vækster og urenheder på skallerne. Opvarm olien i en stor wok. Lynsteg finthakket løg, presset hvidløg, hakket citrongræs samt finthakket chili indtil løget er blevet blødt. Tilsæt vin, limesaft og fishsauce og bring det i kog. Tilsæt muslinger, skru ned for varmen og lad det simre under låg i 5 min. eller til muslingerne åbner sig (fjern de muslinger, der ikke åbner sig). I mellemtiden hakket halvdelen af basilikummen fint. Tilsæt det hakkede basilikum og kokosmælk til wokken. Lad det simre til det er gennemvarmet. Servér muslingeblandingen i skåle og pynt med resterende basilikum samt finthakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Klejner med smør
Alle ingredienserne æltes sammen og dejen stilles på køl et døgn.Rulles ud mellem 2 plasti...
Krabbesalat
Dræn krabbekødet i en si og fjern evt. skalrester. Hvis det ønskes, kan krabbekødet hakkes...
Hjemmelavet Ketchup
Sådan laver du hjemmelavet ketchupDel tomater, æble, løg, peberfrugt, bladselleri, hvidløg...