Video: Roastbeef Sous Vide
Roastbeef Sous VideKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
4 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Roastbeef
-
1 tsk Salt
-
1 knsp Friskkværnet peber
-
1 spsk Olie
-
1 tsk Tørret rosmarin
Sådan laver du roastbeef sous vide
Indstil din sous vide på 56 grader hvis du ønsker at din roastbeef er mediumstegt og derved ikke alt for rød eller helt gennemstegt.
Krydr kødet med salt og peber.
Hvis stegen ikke allerede er snøret skal du gøre dette inden du ligger den i vakuumposen.
Vakuumpak nu kødet og sørg endelig for at den er helt tæt.
Lad stegen ligge i vandbadet i minimum 4 timer og gerne mere. 6 eller 8 timer sikrer at kødet er endnu mere mørt.
Når du vurderer at din steg er færdig, så varm en pande op på høj vande og hæld lidt olie ved.
Tag nu kødet ud af posen og dup det godt af og kom det dernæst på panden.
Steg kødet i ca 30 sekunder hele vejen rundt indtil det har en god stegeskorpe.
Læg stegen på et skærebræt og lad den hvile lidt mens du fjerner snoren.
Skær ud i passende skiver og server.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til din roastbeef sous vide
Du kan også med fordel vælge at krydre din roastbeef med hvidløgspulver eller timian. Hvis du foretrækker at din roastbeef er mere rød så sænk temperaturen til 54 grader. Er du til mere gennemstegt kød, så hæv temperaturen til ca. 60 grader. Uanset hvad du foretrækker så er kogetiden den samme.
Ideer til tilbehør
Til en mør og saftig roastbeef hører der sig naturligvis nogle lækre ovnbagte kartofler til. Lav eventuelt disse lækre bagte kartofler med krydderier. Alternativt kan du servere disse grønne bønner med basilikumvinaigrette som tilbehør. Du kan også gå den klassiske vej med nogle asparges med bacon.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinemørbrad med æble- og løgkompot
Skær løget i tynde skiver og sauter det i ca. 3 spsk olie til de er gyldne. Tilsæt herefte...
Babyananas med marengs
Halvér ananassen på langs, tag kødet ud og skær det i terninger. Vend ananaskødet med honn...
Græsk kiksekage
Knuste kiks, mælk og cognac kommes i en skål. Lad kiksestumperne suge væden til sig.Smør o...