Hovedretter
Nutrition facts: 4 calories 15.115 carb 30.255 fat 16.9 fiber 26.195 protein 4.20625 fat 0.15 sugar

Video: Roastbeef Sous Vide

Roastbeef Sous Vide

Roastbeef Sous Vide

Roastbeef Sous Vide
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

4 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 17/02-2020

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips og serveringsforslag til din roastbeef sous vide


Du kan også med fordel vælge at krydre din roastbeef med hvidløgspulver eller timian. Hvis du foretrækker at din roastbeef er mere rød så sænk temperaturen til 54 grader. Er du til mere gennemstegt kød, så hæv temperaturen til ca. 60 grader. Uanset hvad du foretrækker så er kogetiden den samme.


Ideer til tilbehør

Til en mør og saftig roastbeef hører der sig naturligvis nogle lækre ovnbagte kartofler til. Lav eventuelt disse lækre bagte kartofler med krydderier. Alternativt kan du servere disse grønne bønner med basilikumvinaigrette som tilbehør. Du kan også gå den klassiske vej med nogle asparges med bacon.


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Suppe med peberfrugt, søde kartofler og torsk

Stærk mad
Proteinrig mad
Fiskeretter

..

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2375
Opskrift

Grillet marineret lam med balsamicotomater

Fedtfattig mad
Kødretter

Rør honning, rødvinseddike, presset hvidløg, salt og peber sammen. Overfør marinaden til e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2952
Opskrift

Kylling med hvidløg, basilikum og persille

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Forvarm en ovn til 175°C. Smør et ovnfast fad.Fordel halvdelen af persille og basilikum i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3906

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag