Video: Kulmulefilet
KulmulefiletKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
700 gram Kulmule
-
12 stk Grøn asparges
-
1 spsk Olivenolie
-
1 fingerspids Salt
-
1 knsp Friskkværnet peber
Sådan laver du kulmulefilet
Del kulmulefileten op i 4 portionsstykker og dup al overskydende væde/vand af skindet.
Vask og gør de grønne asparges klar.
Steg asparges på en stegepande på mellem varme og drys med lidt salt.
Gør en stegepande med olivenolie klar og steg fiskefileterne på meget høj varme på skindsiden i ca. 3 minutter til skindet er sprødt.
Brug eventuelt et låg som du kan presse ned over fiskefileten, således at de er under pres – dette sikrer at skindet bliver sprødere.
Efter ca. 3 minutter vendes fileterne steges videre på kødsiden i yderligere 3 minutter til kødet er blevet fast og hvidt.
Krydr med salt og peber.
Lad fisken hvile nogle minutter inden servering og anret med de stegte grønne asparges.
Velbekomme!
Tips og serveringsforslag til din kulmulefilet
Du kan eventuelt udskifte de grønne asparges med friske hvide asparges og dampe dem få minutter. Skal du kræse ekstra meget om kulmulefileten, så smør ærmerne op og giv dig i kast med en hjemmelavet hollandaisesauce og server nogle enkle kogle kartofler til eller disse grillede nye kartofler med urter og parmesan.
Brug for mere inspiration..?
Udforsk selv vores side og gå på opdagelse blandt de mange opskrifter med fisk.
Spørgsmål:
Hvor meget smør skal der til?
Svar:
Hej Uffe
Der skal ikke bruges smør til kulmulefiletten, kun olie.
Mvh Opskrifter teamet
11/06-2024 af Hanne
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smørhorn fra familiejournal
Hak mel og smør sammen og tilsæt salt og sukker. Rør gæren ud i mælken, kom det i melet og...
Pasta med tun, svampe og fløde
Kom smør og olivenolie i en stor pande. Varm det op. Hak løget og knus hvidløget, steg beg...
Blommecrumble
BlommecrumbleBlommerne skylles og halveres.Stenene fjernes.Blommerne lægges i et ovnfast f...