Video: Grønkålschips
GrønkålschipsKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 Grønkål
-
1 tsk Salt
-
2 spsk Olivenolie
Sådan laver du grønkålschips
Pluk bladene fra stilken, skyl dem grundigt, og del dem i mundrette stykker.
Bland kålen med olivenolie og salt, og fordel stykkerne på et bagepapir.
Bag kålchipsene i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil de er sprøde. Hold godt øje med dem, da de hurtigt tager farve.
God appetit!
Hurtig og sund snack
Grønkål er supersundt og smager dejligt. Disse chips er hurtigt tilberedt, så du kan overveje, om du inden da skal have en god dip klar. Hvad med en spicy chili mayo eller en frisk dip med dild?
Lækkert tilbehør
Prøv også de ristede grønkål som topping på din kartoffel-porresuppe.
Mere grønkål?
Kan du slet ikke få nok af den dejlige grønkål, så kan du også gå all-in og lave en grønkålssuppe à la farmor.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indbagt svampesuppe
Svampe, hvidløg og salvie sauteres i en gryde. Tilsæt salt og peber. Hæld fløde ovenpå sam...
Indbagte kalkunfileter med karameliserede løg
Tilbehør: Smelt smørret i en gryde og tilsæt sukker og hakket løg. Læg låg på og lad det k...
Fransk nougat
Rist nøddekernerne på en tør pande og gnid de brune hinder af. Rør sukker, salt, honning o...