Video: Bradepandekage med marengs
Bradepandekage med marengsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
250 gram Margarine
-
200 gram Sukker
-
4 stk Æggeblomme
-
2 deciliter Sødmælk
-
150 gram Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
4 stk Æggehvide
-
300 gram Sukker
-
2 tsk Vanillesukker
-
100 gram Hasselnød
-
4 deciliter Piskefløde 38%
-
4 deciliter Creme fraiche 18%
Sådan laver du bradepandekage med marengs: Smør og sukker piskes hvidt og skummende æggeblommer tilsættes et ad gangen mel og bagepulver blandes vendes i skiftevis med mælk. Smøres i en form/bradepande 30x40 cm med kant. Æggehviderne piskes meget stive sukker tilsættes samt vanilje. Marensdejen smøres på den ubagte dej og drysses evt. med nødder Bages på nederste rille 190-200 grader C. varmluft ovn i ca 40. min. Pyntes med flødecremen og frugter.
Tip
Læg evt. ekstra bagepapir i bunden da den er slem til at blive sort i bunden. Man kan med fordel bruge et silikone bageunderlag under bagepapir.
Rigtig god bradepandekage
Bradepandekager er i det hele taget fantastiske kager, og kommer i et stort udvalg såvel som tilberedningsmuligheder. Selvom det er en relativ nem kage at lave, især i store portioner, så fejler smagen ikke noget - tværtimod.
Den traditionelle bradepandekage er normalt serveret med æbler eller rabarber. Du kan lade dig inspirere af andre bradepandekage opskrifter, så som bradepandekage med æbler og bradepandekage med kakaoglasur.
Find mange flere opskrifter
På vores hjemmeside kan du lade dig inspirere til dit næste måltid, din næste dessert eller en lækker cocktail. Vi har over 4500 andre opskrifter du kan gå på opdagelse i. Du kan nemt navigere opskrifter ved hjælp af vores kategorier.
Got appetit!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingeret med krydderurtesauce
Læg et stort stykke folie ud på køkkenbordet. Vend herpå kyllingefileterne med hakket basi...
Ceviche med laks soya og citrongræs
Skær fisken i terninger og vend dem med sojasovs, ingefær, citrongræs skåret i meget tynde...
Gullasch med bacon
Gullasch med baconSteg baconen i en stor gryde, indtil det er sprødt. Tag baconen op og læ...