Video: Kammuslinge-gratin
Kammuslinge-gratinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Forret
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Frisk persille
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 stk Appelsin
-
2 spsk Rasp
-
1 spsk Cognac
-
1 spsk Extra jomfru olivenolie
-
20 gram Parmesan ost
-
8 stk Kammusling
Finhak persille og hvidløg. Bland persille, hvidløg, appelsinsaft, rasp, cognac og olie. Blandingen hældes over kammuslingerne i et fad, tilsæt parmesan. Fadet kommes i ovnen i 15 min. ved 180°C.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinebryst med asiatisk smag
Læg brystet i et fad, og hæld soya + vand så det dækker 2/3 af kødet. Læg krydderierne ve...
Farseret kalkun med waldorfsalat
Fars: Det hakkede svinekød blandes med den groft skårne indmad og de øvrige ingredienser....
Chokoladekage med appelsin og hakkede mandler
Hak chokoladen og bland den med kakaopulveret og brun farin i en skål. Hæld det kogende va...