Video: Tranebær- og jalapenorelish
Tranebær- og jalapenorelishKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
9
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Tranebær
-
1 deciliter Appelsinjuice
-
1 stk Rødløg
-
1 bdt Frisk koriander
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Hakket jalapeño
-
0.5 deciliter Limesaft
-
0.5 tsk Spidskommen
-
0.5 tsk Bordsalt
Bland tranebær, appelsinsaft, hakket rødløg, hakket koriander, presset hvidløg, jalapeno, limesaft, kommen og salt i en skål. '
Rør det godt sammen.
Stil relishen på køl i to timer inden servering.
Spørgsmål:
Hvor længe kan relishen holde sig?
Svar:
Hej , 1-2 uger
Mvh Tomas
opskrifter.dk
15/01-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Melonsorbet med citronsirup
Kog sukker og vand ind til en sirup i en lille gryde.Udkern og skræl melonen. Skær den i t...
Chokoladesmåkager
Tænd ovnen på 175 grader. Læg bagepapir på 2 plader. Pisk æggehviderne i en skål. De ska...
Skærising bagt i bananblad
Denne ret er mest spændende og autentisk, hvis den serveres i grønne bananblade. Spørg din...