Video: Tranebær- og jalapenorelish
Tranebær- og jalapenorelishKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
9
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Tranebær
-
1 deciliter Appelsinjuice
-
1 stk Rødløg
-
1 bdt Frisk koriander
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Hakket jalapeño
-
0.5 deciliter Limesaft
-
0.5 tsk Spidskommen
-
0.5 tsk Bordsalt
Bland tranebær, appelsinsaft, hakket rødløg, hakket koriander, presset hvidløg, jalapeno, limesaft, kommen og salt i en skål. '
Rør det godt sammen.
Stil relishen på køl i to timer inden servering.
Spørgsmål:
Hvor længe kan relishen holde sig?
Svar:
Hej , 1-2 uger
Mvh Tomas
opskrifter.dk
15/01-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Entrecotes og Risotto
Sautér ris, løg og hvidløg i en gryde med olivenolie. Tilsæt eddike og hvidvin og kog det...
Banana split
Rist nødderne på en pande til de er lysebrune. Pisk fløden til skum. Skær bananerne i...
Pasta al forno
Pasta al fornoForvarm ovnen til 200 grader og sæt en gryde med vand over at koge til pasta...