Video: Kakaoglasur
KakaoglasurKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Smør
-
1 deciliter Drikkeklar kaffe
-
100 gram Kokosmel
-
375 gram Flormelis
Smagsfuld og fyldig kakaoglasur
Kom alle ingredienserne (smør, kaffe, kokosmel, kakao og flormelis) i en lille kasserolle.
Massen varmes igennem under omrøring.
Tag kasserollen af blusset når den er blevet sammenhængende og tyk i konsistensen.
Køl massen af på køkkenbordet.
Når kakaoglasuren er afkølet smøres den på hele kagens overflade.
Lad den sætte sig i nogle minutter inden servering.
Velbekomme.
Er du kagesulten - læs mere her
Kakaoglasuren kan bruges på et utal af kager. Prøv den på for eksempel en banankage eller en bradepandekage. Glasuren gør en hver kage mere indbydende, og du vil opleve stor velsmag.
Er du tidspresset?
Gør din kage flot og indbydende på kun 5 minutter. Er dine gæster på trapperne, kan du hurtigt blande en helt almindelig hvid glasur som en god erstatning for din kakaoglasur. En almindelig glasur laves ved at omrører flormelis med nogle få dråber vand. Husk at være ekstra påpasselig med vandmængden, da en sådan glasur hurtigt bliver for tynd.
En vaske ægte klassiker
Hvis du har en sød tand og er glad for kager med topping, så kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på vores drømmekage. En drømmekage er både nem at lave og lækker at spise. Drømmekagen er for alle der elsker en kage med velsmagende topping.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine i ovn
Aubergine i ovnStart med at rense grøntsagerne godt. Løg og aubergine prikkes med en kniv....
Kalkunbryst med grøntsager
Kalkunbrystet lægges i en lage af sennep og eddike i ca. 1 døgn. Lægges i et ovnfast fad m...
Pizza med tunfyld
Opløs gæren i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt det meste mel, og ælt dej...