Opskrifter med øl Hovedretter
Nutrition facts: 810 calories 55.38925 carb 56.16 fat 18.174 fiber 38.41275 protein 20.123275 fat 13.74 sugar

Video: Øl-braiseret oksebov

Øl-braiseret oksebov

Øl-braiseret oksebov

Øl-braiseret oksebov
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

19


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Dette er en simreret med dybde og sødme fra øllet, æblemosten og tomatpuréen. Du kan servere den med ris, kartofler eller kartoffelmos med svampe.


Kig vores site igennem for andre opskrifter med øl.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalkun med pasta og hvidløgssauce

Fjerkræ

Skær kalkunkødet i små "bøffer" og læg dem på en tallerken, drys dem med finthakket oregan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2610
Opskrift

Smoothies

Vegetar
Fedtfattig mad

SmoothiesBland alle ingredienserne i et blenderglas og blend på højeste hastighed i ca. 45...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1193
Opskrift

Dansk gullasch

Kødretter

Dansk gullash Roastbeef eller andet skært oksekød skæres i terninger på ca. 2x2 cm. Løg og...

  0
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
views : 8528

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag