Opskrifter med øl Hovedret
Nutrition facts: 3488 calories 55.38925 carb 56.16 fat 18.174 fiber 38.41275 protein 20.123275 fat 13.74 sugar

Video: Øl-braiseret oksebov

Øl-braiseret oksebov

Øl-braiseret oksebov

Øl-braiseret oksebov
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

19


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Dette er en simreret med dybde og sødme fra øllet, æblemosten og tomatpuréen. Du kan servere den med ris, kartofler eller kartoffelmos med svampe.


Kig vores site igennem for andre opskrifter med øl.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Vanillesauce med fløde

Vegetar

Pisk æggeblommer og 1/2 dl fløde sammen i en skål. Kog resten af fløden op med sukker og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1642
Opskrift

Cremet chokoladetærte

Vegetar

Start med at smelte smør og chokolade over vandbad. Del æg i hvider og blommer. Pisk hvide...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1677
Opskrift

Mørbrad med bacon

Proteinrig mad
Kødretter

Sådan laver du Mørbrad med Bacon Skræl kartofler og løg og skær dem i skiver. Læg dem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1527

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag